MOŽDA ODEM SUTRA: Siniša Mihajlović ne zna ništa o svom statusu
Foto: Marina Lopičić

Enigma oko selektora

MOŽDA ODEM SUTRA: Siniša Mihajlović ne zna ništa o svom statusu

Fudbal -
Čeka Selektor „orlova“ ističe da prvo FSS treba da donese odluku o njegovom ostanku na klupi naše reprezentacije

Saga o Mihi se nastavlja!Siniša Mihajlović kazao je da i sutra može da ode s mesta selektora naše reprezentacije ako tako bude tražio Fudbalski savez Srbije. On je demantovao da će u skorije vreme preuzeti neki klub iz Serije A, pošto se poslednjih dana spekuliše da bi mogao sesti na klupu Sampdorije ili Lacija.- Ne razmišljam o tome da su predstojeće dve utakmice oproštajne, radim kao da mogu da ostanem 10 godina, ali i da odem već sutra. U nekom smislu ne mogu sam da odlučujem, prednost dajem FSS, koji treba da povuče prvi potez. Ako me ne pozovu do kraja meseca, videćemo šta će biti - poručio je Mihajlović i nastavio:- Ja sam selektor Srbije i ne želim da pričam o Sampdoriji i Laciju, jer ti italijanski klubovi imaju trenere.Siniša Mihajlović je otkrio da neke selekcije nisu htele da igraju sa Srbijom jer se plaše naše reprezentacije.- Mislim da smo ekipa koja iz dana u dan izgleda sve bolje, ali moramo popraviti još mnogo toga u igri. Neke reprezentacije nisu htele da igraju s nama jer su želele slabije protivnike. Zbog toga smo zakazali utakmicu sa selekcijom novinara, koja nam služi da vidimo igrače iz Srbije, kao i one koji igraju u inostranstvu - zaključio je Mihajlović.

Ignjovski dobio ćerkuSelektor „orlova“ rekao je da je Aleksandar Ignjovski dobio ćerku i da neće igrati u naredne dve prijateljske utakmice protiv selekcije novinara i Rusije.- Ignjovski se nalazi na spisku, ali neće doći na pripreme reprezentacije jer je dobio ćerku, i želim da ga poštedim ove akcije. Povređeni su Sulejmani i Krstičić, dok su u mladoj reprezentaciji Nastasić, Marković i Mitrović - istakao je Mihajlović.

SPISAKBez iznenađenjaSelektor Siniša Mihajlović odredio je spisak igrača za predstojeće dve prijateljske utakmice, na kojem se nalaze sledeći igrači:GolmaniVladimir StojkovićŽeljko BrkićDamir KahrimanOdbranaAntonio RukavinaBranislav IvanovićMilan BiševacAleksandar KolarovNenad TomovićBranislav TrajkovićNikola MaksimovićSredina terenaAleksandar IgnjovskiIvan RadovanovićNemanja MatićLuka MilivojevićRadosav PetrovićDušan BastaLjubomir FejsaAndrija ŽivkovićDušan TadićZoran TošićNapadačiFilip ĐuričićFilip ĐorđevićStefan Šćepović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja