NENAD BJEKOVIĆ: Dragana Džajića retko ko shvata ozbiljno

Nije iznenađen

NENAD BJEKOVIĆ: Dragana Džajića retko ko shvata ozbiljno

Fudbal -
Čim Zvezda nije prva, Džajić je pretio istupanjem iz lige i govorio kako je prvenstvo neregularno. Slušao sam to godinama, ali sam oguglao, rekao je nekadašnji sportski direktor crno-belih

BEOGRAD - Legendu Partizana i bivšeg čelnika ovog kluba, Nenada Bjekovića nije iznenadilo to što je Crvena zvezda reagovala saopštenjem posle pobede crno-belih nad Voždovcem.

Bivšeg sportskog direktora crno-belih nije začudila ni reakcija predsednika crveno-belih Dragana Džajića.

"Ako neko nema prvo da priča o zakulisanim radnjama i sudijskim odlukama na utakmicama to je Crvena zvezda. Mene Džajićeva reakcija nimalo ne čudi, jer je i ranije imao slične istupe. Čim Zvezda nije prva, Džajić je pretio istupanjem iz lige i govorio kako je prvenstvo neregularno. Slušao sam to godinama, ali sam oguglao. Verujem da ga više retko ko shvata ozbiljno, pošto se pozadina svega čita lako između redova", rekao je Bjeković.

Nekadašnji golgeter crno-belih smatra da Crvena zvezda svesno menja teze u javnosti.

"Pa, ne znam što se javnost uopšte čudi na ta njihova saopštenja. Iako nisu bili akteri meča, nisu čak ni igrali istog dana. Meni to nije ništa novo, štaviše - očekivao sam tako nešto i ovog puta, ali i ranije sam znao kada će da puste neku bruku. To što oni pišu i pričaju je toliko otrcano i jadno da to više ne zaslužuje nikakav komentar, samo da se čovek zgražava. Godinama sam kao sportski direktor Partizana odgovarao na te gluposti, posle sam digao ruke, dovoljni su oni sami sebi u toj nesreći", rekao je Nenad Bjeković za Sport.

Bivši sportski direktor crno-belih posebno je apostrofirao činjenicu da Crvena zvezda pomno prati utakmice Partizana.

"Izgleda da su oni naši najveći simpatizeri. Pa, oni prate utakmice Partizana više nego mi navijači koji smo život ostavili na stadionu u Humskoj. Lepo je to od njih. Uvek sam se trudio da gledam sebe, da vidim kako Partizan može da bude bolji, uspešniji, kako da sportski nadmašim rivala. Tuđe dvorište me nije interesovalo. A, oni? Pa, čim gledaš u tuđu kuću toliko, to je znak koliko si nesrećan. Zato nikada ništa neće ni da urade. Stalno će tražiti alibi u nekome drugom, tražiti istrošena opravdanja. Tako je to kada patiš da budeš na nečijem mestu, a nemaš kvalitet", dodao je Bjeković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track