ŠEKULARAC BESAN NA ZVEZDU: Tole Karadžić je strašan dasa!
Foto: Kurir

Smučili mu se

ŠEKULARAC BESAN NA ZVEZDU: Tole Karadžić je strašan dasa!

Fudbal -
Garantujem da Tole nema veze s tim da Partizan mora da bude prvi. Čime su dokazali da narod i navijači treba da im veruju, kad ne mogu odnose u klubu da srede, pita se druga Zvezdina zvezda

BEOGRAD - Dragoslav Šekularac, druga Zvezdina zvezda, žestoko je opleo po svom klubu zbog poslednjih saopštenja povodom meča Voždovac - Partizan.

Popularni Šeki kaže da ovakvim ponašanjem crveno-beli pokazuju da više nisu veliki klub.

"Smučili su mi se! Preterali su s tim saopštenjima, na taj način pokazuju da više nisu veliki klub. Bolje da crveno-beli gledaju svoja posla! Šta kuka i mjauče jedna Crvena zvezda? To rade da se njihove greške ne bi videle. Imaju milion grešaka, ne znaju gde udaraju. Šta im je predsednik Fudbalskog saveza kriv? Pa Tole je strašan dasa! Napadaju njega zbog svojih gluposti, a on je čist kao suza", rekao je Šekularac.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i fudbaler koji je punih 11 godina nosio crveno-beli dres smatra da klub sa "Marakane" mora da se okrene sebi i svom dvorištu.

"Zvezda treba da se okrene svom podmlatku, svojim problemima, a ne da piše saopštenja i kuka kako su im drugi krivi za neuspeh. Koga lažu nekim svojim petogodišnjim planom za izlaz iz problema, koji ni u vreme Tita ne bi prošao... Zvezda propada, koga oni foliraju? Skupili su fićfiriće od igrača, a najurili one koji su valjali. U prethodnih par godina Partizan je igrački bio najjači i zato je uzimao titulu. E sad, crno-beli su u maloj krizi, pa zato Zvezdu duplo više boli što nije prva. Garantujem da Tole nema veze s tim da Partizan mora da bude prvi. Čime su dokazali da narod i navijači treba da im veruju, kad ne mogu odnose u klubu da srede? Sramno je i bedno sve što se dešava u Zvezdi", završio je Šekularac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track