ZVEZDA MENJA TRENERA: Simo Krunić umesto Slaviše Stojanovića?

Promene u Ljutice Bogdana

ZVEZDA MENJA TRENERA: Simo Krunić umesto Slaviše Stojanovića?

Fudbal -
Krunić se ne dovodi prvi put u vezu sa klubom iz Ljutice Bogdana. Početkom marta 46-godišnji stručnjak je bio blizu klupe crveno-belih posle odlaska Aleksandra Jankovića, ali uprkos podršci Dragana Džajića, izbor je pao na Portugalca Rikarda Sa Pinta

BEOGRAD - Upravni odbor Crvene zvezde trebao bi u toku dana da održi sastanak na kome bi jedna od značajnih tema mogla da bude i status trenera Slavi[e Stojanovića.

U javnosti se odavno spekuliše da je slovenački stručnjak "bivši", a licitira se sa mnogim imenima. Poslednjih dana u vrh liste favorita izbio je Simo Krunić, bivši trener Jagodine i do pre nekoliko dana trener kineskog Dalijena.

Krunić se ne dovodi prvi put u vezu sa klubom iz Ljutice Bogdana. Početkom marta 46-godišnji stručnjak je bio blizu klupe crveno-belih posle odlaska Aleksandra Jankovića, ali uprkos podršci Dragana Džajića, izbor je pao na Portugalca Rikarda Sa Pinta.

Krunić je dva meseca kasnije osvojio kup Srbije sa Jagodinom, a potom uspešan niz nastavio u Kini. Osvojio je peto mesto u prvenstvu Kine i ušao u polufinale tamošnjeg Kupa.

Glavna prepreka za dolazak Krunića je podela u rukovodstvu Crvene zvezde. Naime, prividni mir koji je vladao zarad što boljih rezultata ekipe u finišu jeseni očigledno pripada prošlosti. Predsednik Dragan Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović na jednoj i potpredsednici Slaviša Kokeza i Ivica Tončev na drugoj strani, još u petak držali su odvojene sastanke s ekipom u kojima je glavna tema bio - novac.

U ponedeljak su i najiskusniji igrači Milijaš, Bajković i Mijailović na sastanku s Džajićem izneli svoje stavove, ali je sadržaj ovog razgovora ostao u tajnosti.

Osim Sime Krunića među favoritima se spominju Milovan Rajevac i Dragi Kanatlarovski, trener Spartaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track