SRAMOTA: Fudbalske legende nisu poželjne u FSS
Foto: Marina Lopičić

Pojedinci na sve načine brane fotelje

SRAMOTA: Fudbalske legende nisu poželjne u FSS

Fudbal -
Dejan Stanković je imao najbolju nameru. Uopšte me ne čudi što naši igrači nemaju mesta u srpskom fudbalu, tvrdi Jugović

Zato i propadamo.Legenda srpskog fudbala Vladimir Jugović kaže da mu nije jasno zašto veliki igrači i priznata imena u svetu fudbala iz naše zemlje ne mogu da dođu na čelo FSS. Čovek koji ima dve evropske i svetske krune sa Crvenom zvezdom i Juventusom, žali što je Dejan Stanković odustao od kandidature za prvog čoveka FSS.Deki zna najbolje- Video sam šta je Deki radio, ali nemam pravu informaciju da bih pričao o tome. Ne bih previše ulazio u analizu svega što se dešavalo poslednjih desetak dana u Srbiji. Komplikovane su to teme. Znam samo da je Deki imao najbolju nameru. Što nije prošao, stvarno ne znam - rekao je za Kurir Vladimir Jugović i dodao:- Ne znam šta se dešavalo kada je obilazio regione. Ne mogu da gledam u pasulj. Očigledno je da njegov plan i program nije prošao kod određenih regiona i klubova. Zato bi bilo najbolje da Deki objasni sa kojim problemima se sreo.Ne dajem lekcijeZa razliku od uređenih evropskih država, gde svaki savez želi da na važnim funkcijama ima igrače velikog imena, to nije slučaj sa FSS. Ako gledamo u okruženje, Ivica Osim vodi bosanski, Dejan Savićević crnogorski, a Davor Šuker hrvatski fudbal. Svi oni imaju uspeha, a Srbija propušta drugi put zaredom veliko takmičenje.- Uh... Sve što bih rekao na tu temu bilo bi previše. Mene uopšte ne čudi zašto najbolji naši igrači nemaju mesta u srpskom fudbalu. Van Srbije sam dugo i ne bih voleo da neko pomisli da delim bilo kome lekcije - kaže Jugović.

Digao ruke... Dejan Stanković
Digao ruke... Dejan Stanković

Neće u muljNE BIH BIO PREDSEDNIKKurir je hipotetički zamolio Vladimira Jugovića za mišljenje da li bi prihvatio da se kandiduje za predsednika FSS ako bi bio predložen od nekog regiona ili fudbalskog kluba.- Hipotetički gledano, sa ovog aspekta, ne postoji ni nula odsto da se prihvatim takvog posla. Ne znam ni da li bi me iko zvao. Teško mi je da gledam kako nam propada fudbal. Treba videti zašto niko od nas ne može da se pronađe u trenutnom sistemu koji vlada u Fudbalskom savezu Srbije - jasan je Vladimir Jugović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track