ĐURIĆ PREDSTAVIO TRENERA: Marku sam rekao da je došao u pakao

ZAVNIČNO

ĐURIĆ PREDSTAVIO TRENERA: Marku sam rekao da je došao u pakao

Fudbal -
Predseednik fudbalera Partizana istakao da bivši trener Vuk Rašović nije dobio otkaz

Doskorašnji trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić zamenio je na klupi Partizana Vuka Rašovića, koji je u Humskoj proveo nepunih osam meseci i za to vreme uspeo da predvodi tim do šeste uzastopne titule.

Nikolić i predsednik Partizana Dragan Đurić stigli pred novinare na stadionu u Humskoj započeli potpisivanje ugovora, ispala im je olovka što je izazvalo smeh među pristunima.

Đurić je najpre okupljenim predstavnicima medija objasnio da Vuk Rašović nije dobio otkaz.

"On nije dobio otkaz, sporazumo smo se rastali sa njim. On može da bira funkciju u klubu koju će da obavlja. Niko kao Rašović nije imao toliki pritisak. Nikoliću sam rekao da je došao u pakao. Konačno su se poklopile kockice, jer smo i ranije hteli da ga dovedemo", rekao je Đurić.

On je odgovarao i na pitanja o mogućem odlasku Miloša Jojića i Andrije Živkovića.

"To su kafanske priče. Ništa nije tačno", kratak je je bio Đurić.

Kada je u pitanju Nemanja Radonjić, prvi čovek kluba iz Humske potvrdio je da je on prodat.

"To za Radonjića je tačno. Razgovarali smo sa njegovom porodicom i sa njim, ali on se pojavio samo na par treninga. Mescima nije dolazio, a klub kao što je Partizan ne može da dozvoli takve stvari", konstatovao je Đurić.

Novi trener Marko Nikolić nije se uplašio dobrodošlicom predsednika.

"Ne plašim se, znam da me čeka pakao. Moramo da se spremimo i da zajedno radimo svi u jeku, jer mi deluje da će ove godine biti najteže odbraniti titula, i da se stvara velika tenzija. O pojačanjima i svim drugim stvarima biću vam na raspolaganju narednih dana. Mislim da će nam trebati tri ili četiri igrača više nego što je Rašović rekao ", najavio je Nikolić.

"Nažalost pred nama je samo jedno takmičenje, ali da bi u njemu stigli prvi treba da radimo svi zajedno", ocenio je novi šef struke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track