Karadžić: Možda vratim Mihajlovića
Foto: Nemanja Pančić

FSS: Ponovo će pevati „Bože pravde“

Karadžić: Možda vratim Mihajlovića

Fudbal -
On ima obaveze u Sampdoriji do maja. Teoretski je moguće da povede reprezentaciju kroz naredne kvalifikacije, kaže Karadžić

I posle Mihe - Mihajlović.Predsednik FSS Tomislav Karadžić izjavio je mu je žao što je Siniša Mihajlović napustio reprezentaciju i da je moguće da se on vrati na klupu "orlova". Dodao je da ne namerava da napusti svoju funkciju sve dok se, kako kaže, ne pojavi pravi kandidat, kao što je bio Dejan Stanković. Gostujući na SOS kanalu, napomenuo je da kandidat mora da bude mlađi čovek i da mora da se ispoštuje procedura. Miha radio dobro- Bio sam ubeđen da Mihajlović radi dobar posao, da je formirana sjajna grupa igrača. Nije kraj. Nije isključeno da Siniša ne nastavi posao. On ima obaveze u Italiji do maja. Teoretski je moguće da se vrati i povede reprezentaciju kroz naredne kvalifikacije.Tole je dodao da je pokazao ozbiljnost i spremnost da napusti "kuću fudbala", ali da je Stankovićevo odustajanje sve odložilo.- Čak je i moj naslednik bio pred promocijom. Šta sad? Svi smo iznenađeni ovom situacijom. Idu slave, praznici, Nova godina. Nećemo lomiti preko kolena. Pitanje predsednika je otvoreno, a biću srećan ukoliko se pojavi još neko ime osim Dejanovog. Ja, kad bih predložio Platinija, on bi bio osporen. Opozicija bi rekla da je njega postavio Tole i da ne može. Ko god misli da može da pomogne srpskom fudbalu može da se kandiduje, a ja ću mu čestitati. Ako se do februara to ne desi, ne idem sve dok ne nađemo pravo rešenje - rekao je Karadžić i dodao:Lažna podrška- Žao mi je što me Stanković nije nasledio. Ja sam bio oduševljen Dejanom, on mi je rekao da ima podršku političara i izrazio je želju da poseti sve fudbalske regione. Onda mi je kroz dva sata ispričao sve zbog čega ne može da prihvati funkciju. Većina tih stvari nije za medije. Samo ću reći da je reč o licemerju, lažnoj podršci i savetima tipa „šta će ti to“.

Zaslužio i veću kaznuŠIMUNIĆEV UM JE POMRAČENGovoreći o kazni Josipa Šimunića Karadžić je naglasio da je Hrvat zaslužio i veću kaznu:- Žalim svakog mladog čoveka, ali to što je on uradio je i za strože sankcije. On je momak pomračenog uma, videli ste šta je radio i ovde u Beogradu. Takve ne treba žaliti i znam da ova moja izjava neće biti pozitivno ocenjena u Zagrebu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track