CEO STADION SKANDIRAO USTAŠI: Navijači Hajduka i Dinama brane Šimunića

Složni

CEO STADION SKANDIRAO USTAŠI: Navijači Hajduka i Dinama brane Šimunića

Fudbal -
Pripadnici Bed Blu Bojs i Torcide su na Poljudu uz paljenje dimnih bombi naizmenično uzvikivali ustaške pozdrave "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše", zbog čega je utakmica dva puta na kratko prekinuta

Na revanš meču četvrtfinala fudbalskog Kupa Hrvatske između Hajduka i Dinama na Poljudu navijači uzvikivali "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše".

Navijači najvećih fudbalskih rivala u Hrvatskoj Dinama i Hajduka bili su složni na revanš meču četvrtfinala Kupa u Splitu.

Pripadnici Bed Blu Bojsa i Torcide su na Poljudu uz paljenje dimnih bombi naizmenično uzvikivali ustaške pozdrave "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše", zbog čega je utakmica dva puta na kratko prekinuta.

To je drugi put da u Splitu navijači skandiraju ustaške parole, budući da su to činili i krajem novembra za vreme prvenstvenog meča Hajduka i Osijeka. Zbog toga je protiv Hajduka pokrenut disciplinski postupak.

Dinamo je izborio plasman u polufinale Kupa Hrvatske, pošto je na Poljudu nadigrao domaćina sa 2:1. Prvi meč u Zagrebu rešen je takođe u korist Dinama ubedljivim rezultatom 5:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track