MIHAJLOVIĆ: Ako ne dobijem šansu u Zvezdi, potpisaću za drugi klub
Foto: Saša Pavlić

Razočaran

MIHAJLOVIĆ: Ako ne dobijem šansu u Zvezdi, potpisaću za drugi klub

Fudbal -
Stefan očekuje da će njegov otac Radmilo pronaći zajednički jezik s čelnicima kluba na predstojećim razgovorima.

Najava sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića da će se fudbaleri sa manjom minutažom preseliti u neku drugu sredinu na pozajmicu uopšte se nije dopala Stefanu Mihajloviću. “Očekujem veću minutažu na proleće, da vidim da u klubu zaista računaju na mene, tim pre što mi na leto ističe ugovor. Osim utakmice protiv Proletera u Kupu, jesenas praktično nisam dobio šansu, a smatram da sam je radom, igrama i golovima u prijateljskim utakmicama i zaslužio”, kazao je Mihajlović.

On očekuje da će njegov otac Radmilo pronaći zajednički jezik s čelnicima kluba na predstojećim razgovorima.“Iznad svega želim novi ugovor sa Zvezdom i nadam se da će se otac dogovoriti s upravom. Ali, hoću da budem načisto s tim šta mogu da očekujem. Pozajmica ne dolazi u obzir. Suludo bi bilo da potpišem novi ugovor pa da idem negde. U tom slučaju bolje da nađem drugi klub. Ali, da se razumemo, takav rasplet ne želim, niti hoću da na bilo koji način oštetim Zvezdu. Ovde sam 14 godina i kad budem odlazio želim da klub zaradi".

Mihajlović kaže da su mu jesenas "neke stvari bile nejasne", tim pre što je trener Stojanović u razgovorima hvalio njegovo zalaganje.“Pitao sam šefa u više navrata zašto mi mlađi ne dobijemo šansu bar 15-20 minuta u utakmicama kada vodimo s 3:0 ili 4:0. Jednom prilikom rekao mi je da dobro radimo, ali da postoje neki drugi razlozi. Nije mi samo jasno kako to da sam ja redovno davao golove na kontrolnim utakmicama, a uvek su šansu da uđu s klupe ili da sede na istoj, pre mene dobijali neki koji nisu zaslužili”.

Mladi napadač je svestan da Zvezdu čeka žestoka borba za titulu i da neće biti mnogo utakmica i prostora, a zanimljivo je i njegovo mišljenje povodom odlaska/ostanka Abiole Daude.

“U poslednjem razgovoru trener mi je najavio veću minutažu. Znam da će praktično svaka utakmica biti odlučujuća, da sam mlad i da nemam kontinuitet, ali očekujem da ću dobijati šansu bar po 10-20 minuta i da ću dati svoj doprinos povratku titule na "Marakanu". Voleo bih da Dauda ostane jer nam on mnogo znači u borbi za titulu. Ima i kvalitet i iskustvo, pravi je golgeter i potreban je Zvezdi bar do leta", zaključuje Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track