Rajo Božović: Ako Marko hoće, može u Partizan!
Foto: Saša Pavlić

Novi preletač: Crnogorac Vešović na prekretnici

Rajo Božović: Ako Marko hoće, može u Partizan!

Fudbal -
Agent bivšeg fudbalera Zvezde Rajo Božović nema ništa protiv da njegov štićenik karijeru nastavi u crno-belom dresu

Hoće razgovor.Marko Vešović (22) može da pređe u Partizan ako to želi, mišljenje je njegovog menadžera Radojice Božovića. Crnogorski agent za Kurir kaže da nije imao kontakt s Albertom Nađom i drugim ljudima iz tabora crno-belih zaduženih za transfere, ali da je spreman na razgovor ukoliko Partizan izrazi želju.Alberte, pozovi meMarko Vešović se kao slobodni igrač uklapa u profil igrača koje ove zime traže crno-beli, mada bi imao žestoku konkurenciju po desnoj strani u vidu Vulićevića, Luke ili mladog Živkovića.- Meni su Crvena zvezda i Partizan isto! Dva velika kluba. Marko Vešović je taj koji treba da odluči gde će igrati. Do mene je samo da ga očinski posavetujem, da ne napravi grešku. Ponavljam, odluku o novom klubu mora sam da donese - rekao je za Kurir Radojica Božović.Proteklih godina mediji su direktno iz Crvene zvezde u Partizan selili Milana Vilotića i Milana Jovanovića. Međutim, nijedan od ova dva transfera nije realizovan.

Ima blagoslov

- Ako Marko Vešović bude hteo da ide u Partizan, ima moj blagoslov! Mada, biću iskren, nije bilo zvaničnih kontakata s crno-belima kad je o Marku reč. S Škuletićem je druga priča.Marko Vešović se posle četiri godine i više od 100 utakmica u Crvenoj zvezdi neslavno rastao sa crveno-belima. Kako je sam rekao, po naredbi svog menadžera tužio je klub Arbitražnoj komisiji i dobio raskid.- Crvena zvezda nam duguje više od 100.000 evra, ali nam ništa od te sume još nije uplaćeno. Niko nas iz kluba nije zvao na razgovor. Moglo je to sve da se završi na lepši način - smatra Božović.

Očinski će posavetovati Vešovića... Rajo Božović
Očinski će posavetovati Vešovića... Rajo Božović

Pamti šamarĐURIĆ: TO JE NEISTINA!Da će do transfera Marka Vešovića u Partizan teško doći svedoči i činjenica da je njegov agent Radojica Božović lupio šamar predsedniku crno-belih Draganu Đuriću. To se desilo u loži stadiona Crvene zvezde pred početak 143. derbija.- Marko Vešović nikad, ali baš nikad nije bio interesantan Partizanu. Ne znam ko pušta takve neistine - rekao je Dragan Đurić.

Podrška BajkovićaNEĆE VALJDA KAO STOJKOVIĆNema ništa od toga! Kad sam video tu vest, odmah sam zvao Vešovića. Rekao mi je da od toga nema ništa i da neko hoće da mu smesti. Znam ga kao našeg momka. Nema šanse da bude novi Stojković. Opet, ne mogu 100 odsto da garantujem - kaže Bajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track