IBRAHIMOVIĆ: Zlatnu loptu treba da dobije Deda Mraz
Foto: AP

Ispalio novi biser

IBRAHIMOVIĆ: Zlatnu loptu treba da dobije Deda Mraz

Fudbal -
Ko treba da osvoji Zlatnu loptu? Mislim da je zaslužuju sva trojica igrača koja su došla do kraja. I Mesi i Ronaldo i Riberi. Ali dobro, možda bi trebalo da je osvoji Deda Mraz, rekao je švedski reprezentativac

DOHA - Najbolji švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nije ušao u uži izbor za Zlatnu loptu, ali ne prestaje da komentariše odluku FIFA da se u trci nađu Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Frank Riberi.

"Ko treba da osvoji Zlatnu loptu? Mislim da je zaslužuju sva trojica igrača koja su došla do kraja. I Mesi i Ronaldo i Riberi. Ali dobro, možda bi trebalo da je osvoji Deda Mraz", rekao je Ibrahimović koji se sa ekipom sprema u Dohi za duel protiv Reala.

Meč dva velikana u četvrtak 2. januara od 15.45 prenosiće Tv Nova.Maštu navijača PSŽ-a zagolicala je vest koju je plasirao "Le Parisijen", kako će klub s Parka Prinčeva za 250 miliona evra dovesti Lea Mesija. Njegov bivši saigrač o tome kaže: "Kako se oseća Mesi u Barseloni to samo on zna. Mediji kreiraju deo mišljenja, ali ne treba im uvek verovati. Ali jasno je da će ceo svet poludeti ako Mesi dođe na transfer listu. Tražiće ga svi, ne samo moj PSŽ."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track