U DUHU PRAZNIKA: Kristijano Ronaldo ulepšao život bolesnom dečaku
Foto: Printskrin

Veliko srce Portugalca

U DUHU PRAZNIKA: Kristijano Ronaldo ulepšao život bolesnom dečaku

Fudbal -
Ovo je za mene bilo ostvarenje sna. Hvala Kristijanu na svemu. Nisam mogao ni da zamislim da će se ovo desiti, rekao je bolesni mališan

MADRID - Za mnoge je on fudbaler kamenog srca, samoljubiva zvezda, ali Kristijano Ronaldo često pokazuje koliko srce ima.

Portugalac je na meču protiv Selte ugostio bolesnog dečaka, a čak mu je i posvetio svog drugi pogodak na tom duelu.

Ronaldo je emotivnu priču o teško bolesnom dečaku pročitao u štampi. Posle toga je pozvao dečaka i njegovu porodicu da budu njegovi gosti na nekoj utakmici oko Nove godine. Izbor je pao na meč protiv Selte na stadionu "Santjago Bernabeu".

Jedan od najboljih fudbalera današnjice prvi gol je posvetio sunarodniku Euzebiju, dok je posle drugog pogotka podigao palac prema loži gde su bili smešteni njegovi gosti.

„Ovo je za mene bilo ostvarenje sna. Hvala Kristijanu na svemu. Nisam mogao ni da zamislim da će se ovo desiti. Pratio sam utakmicu iz lože sa svojom porodicom, ali i sa Ronaldovim sinom koji je veoma inteligentan, druželjubiv i učtiv. Zaista predivno iskustvo“, rekao je mališan posle utakmice.

Dečakova majka nije mogla da nađe reči kojim bi se zahvalila.

„Prosto nemam reči da opišem koliko cenim ovo što je Kristijano učinio za mog sina. On je tako posebna osoba. Pravi anđeo. Porodica i ja nikada nećemo zaboraviti ovo iskustvo. Ljudi mogu da pričaju šta žele, ali Kristijano je anđeo. Hvala ti za sve!“.

Otac dečaka je dodao.

"Ono što je Kristijano uradio nateralo nam je suze na oči. Sam se setio, mom sinu ovo znači najviše na svetu."

http://www.youtube.com/watch?v=yj15gT1oOZo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track