BUNJEVČEVIĆ IMAO UDES: Ćerka bivšeg fudbalera Crvene zvezde doživela potres mozga!
Foto: Nebojša Mandić

Saobraćajna nezgoda kod Kruševca

BUNJEVČEVIĆ IMAO UDES: Ćerka bivšeg fudbalera Crvene zvezde doživela potres mozga!

Fudbal -
Na „tojotu“ u kojoj su bili Goran i njegova trinaestogodišnja ćerka M. B. „ševroletom“ naletela Ana Đ. Devojčica nije životno ugrožena

KRUŠEVAC - Izbegnuta tragedija!M. B. (13), ćerka bivšeg fudbalera i sportskog direktora Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića (41), teže je povređena u nedelju oko 12.30 sati u sudaru tri automobila u mestu Dupci kod Kruševca. Nesreća se dogodila kad je na „tojotu“, kojom je upravljao Bunjevčević, naleteo „ševrolet“, za čijim je volanom bila Ana Đ.Sumaglica i klizav put- Bunjevčević se sa ćerkom vraćao s Kopaonika i išao je ka Kruševcu. Iz suprotnog smera „ševroletom“ je nailazila Ana Đ., koja je bila sa sinom. Ona je, kako se pretpostavlja, u oštroj krivini izgubila kontrolu nad vozilom, prešla u suprotnu traku i zakucala se u automobil bivšeg fudbalera. Sumnja se da je do nezgode došlo zbog sumaglice i klizavog puta - kaže izvor Kurira iz istrage.Nakon sudara, na „ševrolet“ beogradskih registracija, kojim je upravljala Ana Đ., otpozadi je naletela druga „tojota“, kojom je upravljao Vladimir N.- Taj automobil je potom udario i u „tojotu“, u kojoj su bili Bunjevčevići. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovom saobraćajnom nezgodom - kaže naš sagovornik.Prelom stopalaPored M. B., u sudaru je povređena i Ana Đ.- Povređena devojčica je kolima hitne pomoći prevezena u kruševačku bolnicu. M. B. je bila preplašena. U početku su svi strahovali da su povrede ozbiljnije. Srećom, ispostavilo se da su izbegnute teže posledice. Lekarskim pregledom utvrđeno je da je M. B. zadobila potres mozga, a posečena joj je i usna. Devojčica nije životno ugrožena i uspešno se oporavlja - kaže naš sagovornik. Kako saznajemo, vozač „ševroleta“ Ana Đ. takođe je zadobila teške povrede, odnosno prelom stopala. Ostali učesnici u sudaru, na sreću, samo su ugruvani.

Zadržana u bolnici... M. B. je u udesu rasečena i usna
Zadržana u bolnici... M. B. je u udesu rasečena i usna

Bez komentaraGORAN BUNJEVČEVIĆ SE NE JAVLJAReporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt sa proslavljenim fudbalerom Goranom Bunjevčevićem, ali on se do zaključenja ovog broja nije javljao na broj telefona poznat redakciji. Takođe, nisu se javljali ni njegovi prijatelji i kolege.

BiografijaOD HAJDUKA DO TOTENHEMAGoran Bunjevčević je rođen u Karlovcu u Hrvatskoj. Fudbalsku školu učio je u splitskom Hajduku, a kad je u SFRJ izbio rat, s roditeljima se preselio u Beograd, gde je igrao u BASK i Grafičaru, a potom u Radu. Za Crvenu zvezdu igrao je od 1997. do 2001, kad prelazi u Totenhem. Karijeru je završio u Holandiji. Bio je sportski direktor Crvene zvezde, a trenutno je funkcioner u FK Zemun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track