Luković u Kataru, Zvezda na čekanju
Foto: Rojters

Defanzivac mora na pripreme

Luković u Kataru, Zvezda na čekanju

Fudbal -
Iskusni levonogi štoper, koga kao pojačanje Crvena zvezda iščekuje s velikom željom, moraće s ekipom Zenita na pripreme u Dohu

Zvezda mora biti strpljiva.Aleksandar Luković ide u Katar! Iskusni levonogi štoper, koga kao pojačanje Crvena zvezda iščekuje s velikom željom, moraće s ekipom Zenita na pripreme u Dohu.To je odluka sportskog menadžmenta kluba pošto je Aleksandar Luković bez problema prošao lekarske testove na klinici Sogaz. Njemu predstoji još jedan razgovor sa trenerom Lućanom Spaletijem i sportskim direktorom kluba Ditmarom Bajersdorferom.- Ne mogu da kažem da ću ostati u Zenitu, niti da ću se vratiti u Crvenu zvezdu. Šanse su 50/50. Iz kluba mi je rečeno da s ekipom moram u Katar. Ugovor sa Zenitom imam do juna, a čini se da ću do kraja januara ostati u klubu. Želim da igram fudbal! U Zenitu ili Crvenoj zvezdi! Svejedno - rekao je ruskim novinarima Luković.Da Lućano Spaleti ne računa ozbiljno na Aleksandra Lukovića, svedoči i podatak da je Zenit zagrizao za štopera Benfike Ezekijela Garaja. Bez obzira na to što je cena Argentinca 35 miliona evra, Rusima to ne predstavlja problem da ostvare transfer.(A. R.)

Jutarnji treningTRENER BOLESTAN, RAKIĆ SPREMANTrener crveno-belih Slaviša Stojanović nije vodio jutarnji trening jer je bolestan. U pogon fudbalera Crvene zvezde vratio se napadač Đorđe Rakić. Malerozni centarfor, koji je prošlog leta pokidao ligamente kolena na pripremama u Sloveniji, dobio je dozvolu lekara da radi u punom trenažnom procesu.- Ništa ne može da mi izmami osmeh kao lopta. Sa kolenom je sve u redu i konačno mogu da se posvetim samo fudbalu. Polusezona pred nama je prekretnica za sve u klubu - tvrdi Rakić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track