TOLE KARADŽIĆ POTVRDIO: Srbija gostuje Brazilu 4. juna u generalnoj probi za Mundijal
Foto: Reuters

Orlovi ipak u Brazilu

TOLE KARADŽIĆ POTVRDIO: Srbija gostuje Brazilu 4. juna u generalnoj probi za Mundijal

Fudbal -
Sa radošću mogu da kažem da smo se dogovorili sa Fudbalskom federacijom Brazila da 4. juna u Sao Paulu ili Rio De Žaneiru odigramo prijateljski meč, rekao je prvi čovek srpskog fudbala

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić potvrdio je da će "Orlovi" 4. juna gostovati Brazilu u prijateljskom meču.

Naša reprezentacija će igrati protiv petostrukog svetskog prvaka kome će ovo biti generalna proba pred Mundijal, ujedno i upoznavanje sa stilom igre sličnim Hrvatskoj, koja je prvi rival domaćina Svetskog prvenstva.

"Sa radošću mogu da kažem da smo se dogovorili sa Fudbalskom federacijom Brazila da 4. juna u Sao Paulu ili Rio De Žaneiru odigramo prijateljski meč. Domaćinu šampionata to će ujedno biti generalna proba pred start Mundijala koji započinju 12. juna protiv Hrvatske", rekao je Karadžić za Politiku.

Srbija će krajem maja igrati još dva prijateljska meča na turneji po Americi, a imena rivala će biti uskoro poznata.

"Dogovorili smo se sa Fifom oko termina odigravanja. Prvi meč na američkoj turneji je u Njujorku 26. maja, a 31. maja gostovaćemo u Čikagu, gde živi i radi veliki broj Srba. Protivnici će biti poznati za dan-dva", rekao je Tomislav Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track