ĆIRO NAPADA ZVEZDU: Blažević debituje na klupi Slobode protiv crveno-belih
Foto: Rojter

Duel starih rivala

ĆIRO NAPADA ZVEZDU: Blažević debituje na klupi Slobode protiv crveno-belih

Fudbal -
Ekspedicija Slobode 1. februara putuje u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde, piše na sajtu Tuzlaka

TUZLA - Fudbaleri Crvene zvezde odigraće 5. februara u Kopru na pripremama meč protiv Slobode iz Tuzle, saopštio je bosanski klub na svom zvaničnom sajtu.

Biće to debi na klupi Miroslava Ćire Blaževića koji je neočekivano nedavno preuzeo crveno-crne iz Tuzle.

"Ekspedicija Slobode 1. februara putuje u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene Zvezde! Na pripremama u Kopru crveno-crni će odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Šturm", piše na zvaničnom sajtu Tuzlaka.

Blažević je posle razlaza sa Zagrebom prošle sezone, do nedavno bio bez kluba. Šuškalo se da će otići u Iran ili preuzeti ekipu Solina, ali je iskusni hrvatski stručnjak sve iznenadio odlukom da preuzme tuzlanskog drugoligaša.

Blažević je poslednjih meseci u javnosti bio više eksponiran u političkom nego sportskim vodama. "Trener nad trenerima", kako su ga krstili Hrvati, zdušno je branio Josipa Šimunića koga je FIFA suspendovala na 10 utakmica zbog ustaškog pozdrava posle utakmice sa Islandom u baražu za Svetsko prvenstvo.

Popularni Ćiro se osramotio i prisustvom na protestu protiv ćirilice u Zagrebu, zajedno sa predstavnicima takozvanog "Štaba za odbranu hrvatskog Vukovara".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track