IVAN RADOVANOVIĆ: Uzeli smo bod Interu, igramo sve bolje
Foto: AP

Kjevo pobegao iz opasne zone Serije A

IVAN RADOVANOVIĆ: Uzeli smo bod Interu, igramo sve bolje

Fudbal -
Vrlo mi je bitno da imam utakmice u nogama. Propustio sam samo tri duela ove sezone. To je bio jedan od osnovnih razloga što sam prethodnog leta i stigao u Kjevo, rekao srpski internacionalac

Fudbaleri Kjeva ostvarili su sjajan rezultat u meču 19. kola Serije A, kada su odigrali nerešeno 1:1 sa ekipom Intera na gostovanju.

Srpski fudbaler Ivan Radovanović odigrao je svih 90 minuta i zadovoljan je onim što je njegova ekipa prikazala na terenu.- Velika je stvar kada na Meaci ostvarite pozitivan rezultat. Interu smo uzeli bod, a bili smo nadomak i sva tri. Zadovoljni smo u svakom slučaju jer igramo sve bolje. Idemo korak po korak i verujem da smo na pravom putu da tako izborimo opstanak u Seriji A - kaže Radovanović.Srpski reprezentativac je ove sezone jedan od najstandardnijih igrača tima iz Verone.- Vrlo mi je bitno da imam utakmice u nogama. Propustio sam samo tri duela ove sezone. To je bio jedan od osnovnih razloga što sam prethodnog leta i stigao u Kjevo. Zadovoljan sam svojom formom i načinom na koji se stvari odvijaju - rekao je Radovanović.Kjevo je uspeo da se odvoji od opasne zone ali i dalje ima samo bod više od ekipa ispod crte. 25-godišnji fudbaler je svestan da njegov tim očekuje grčevita borba do samog kraja sezone.- Ove godine će borba za opstanak biti izuzetno teška i uključiće sigurno 5-6 ekipa. Biće neizvesno do samog kraja, ali to je Italija, svaka utakmica je teška i od velikog je značaja - smatra Radovanović.U narednom kolu, ekipi iz Verone u goste dolazi Parma koja zauzima solidnu osmu poziciju. Radovanović veruje da njegov tim može da trijumfuje.- Igramo kod kuće protiv ekipe koja ove godine igra vrlo dobro i u timu ima par dobrih pojedinaca, kao što su Kasano i Amauri. Pružićemo maksimum i pokušati da dođemo do sva tri boda - zaključio je Radovanović.Utakmica Kjevo – Parma igra se u nedelju 19. januara od 15 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track