POGLEDAJTE: Arsenal ima pakleni raspored u naredna dva meseca!
Foto: Reuters

"Tobdžije" igraju sa Bajernom, Liverpulom, Čelsijem......

POGLEDAJTE: Arsenal ima pakleni raspored u naredna dva meseca!

Fudbal -
Fudbaleri Arsenala će u februaru i martu dva puta igrati sa Bajernom i Liverpulom, a onda sa Junajtedom, Sitijem, Čelsijem...

LONDON - Fudbaleri Arsenala odigraće u februaru i martu najmanje 12 utakmica u svim takmičenjima.Lider Premijer lige će večeras odigrati meč 23. kola nacionalnog prvenstva protiv Sautemptona u gostima, a potom sledi "pakleni raspored tobdžija".Arsenal će u ovom periodu odigrati osam jakih utakmica i to po dve sa Bajernom i Liverpulom, a potom slede i dueli sa Mančester junajtedom, Mančester sitijem, Totenhemom i Čelsijem.

Arsenal će 2. februara dočekati Kristal palas u Premijer ligi, a potom slede dueli sa Liverpulom (8. februar, PL), Mančester junajtedom (12. februar, PL). "Tobdžije" će se 15. februara ponovo sastati sa Liverpulom, a ovog puta u FA kupu. Četiri dana kasnije sledi prvi duel osmine finala Lige šampiona sa Bajernom, a onda 22. februara meč sa Sanderlendom u nacionalnom prvenstvu.U martu Arsenal će prva dva meča odigrati 1. i 8. marta u Premijer ligi protiv Stouka i Svonsa, a onda 11. marta očekuje ga revanš duel sa Bajernom. Naredna tri meča su u Premijer ligi, a slede Totenhem (15. mart), Arsenal (22. mart) i Mančester siti (29. mart)."U drugim ligama se pomaže timovima. Ja sam već govorio na sastancima UEFA da bi svim ekipama u Ligi šampiona trebalo obezbediti isti odmor pred mečeve. U nekim ligama, kao što je portugalska, otkazuje se kompletno kolo, rade šta požele. Oni jednostravno otkažu meč pred duel u Ligi šampiona. Mislim da bi za takmičenje bilo najbolje da svi timovi imaju isto vreme za odmor. Ako, na primer, imate modricu na mišiću, jedan dan može da napravi veliku razliku. Što se tiče tih manjih povreda, dobijate mnogo u 24 časa. Takođe je i mentalan oporavak bolji", rekao je menadžer Arsenala Arsen Venger.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track