PRIZNANJE: Safet Sušić dobio nagradu Miljan Miljanić
Foto: Nezavisne Novine

Zaslužio rezultatima

PRIZNANJE: Safet Sušić dobio nagradu Miljan Miljanić

Fudbal -
Svi kojim me poznaju znaju koliko sam cenio Miljanića kao čoveka i kao stručnjaka. On je pored Ivice Osima bio čovek koji mi je veoma značio u karijeri

BANJALUKA - Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić dobio je nagradu "Miljan Miljanić" koju dodeljuje Fudbalski savez Republike Srpske.

Sušiću je nagrada koja nosi ime po velikom fudbalskom stručnjaku i bivšem predsedniku FS Jugoslavije, uručena u utorak na svečanosti u Banjaluci.

"Veoma sam ponosan što sam dobio ovu nagradu. Svi kojim me poznaju znaju koliko sam cenio Miljanića kao čoveka i kao stručnjaka. On je pored Ivice Osima bio čovek koji mi je veoma značio u karijeri. Ova nagrada će svaki dan biti sa mnom", rekao je Sušić koji je sa "zmajevima" izborio plasman na Mundijal.

Posebno priznanje za ostvarene rezultate uručeno je omladinskoj reprezentaciji Srbije koja je prošle godine postala prvak Evrope na prvenstvu održanom u Litvaniji. Specijalna priznanja uručena su Iliji Petkoviću i Dušanu Maraviću.

Svečanosti su kao gosti između ostalih prisustvovali Zoran Laković, generalni sekretar FSS, pomoćnik direktora reprezentativnih selekcija FSS Mitar Mrkela, Ivica Osim, legenda jugoslovenskog fudbala, kao i Elmedin Begić, predsednik N F/S BiH.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track