VIŠAK U ANDERLEHTU: Luka Milivojević sedi na tribinama

Srbin brzo postao prekobroja

VIŠAK U ANDERLEHTU: Luka Milivojević sedi na tribinama

Fudbal -
Trener šampiona Belgije Džon van den Brom poslao reprezentativca „orlova“ u drugi tim jer nije zadovoljan njegovom formom

Bacili 2,7 miliona evra.Loš period u karijeri nastupio je za reprezentativca Srbije Luku Milivojevića. Umesto na terenu, gde su ga u Briselu videli kao zamenu za kapitena Lukasa Biljiju, mladi Kragujevčanin vreme provodi na tribinama i na mečevima rezervnog tima Anderlehta. Holandski stručnjak Džon van den Brom ne mari previše za primedbe medija da mu jedno od najskupljih pojačanja nije u konkurenciji za prvi tim.Nema svežinu- To što je Milivojević koštao mnogo nije argument. Da li zbog toga moram da ga gledam drugačije od šesnaestogodišnjeg Jurija Tilemansa, koji vredno trenira? Potrebni su nam jedino sveži igrači u dobroj formi, samo na terenu donosim sud o njima - rekao je trener Anderlehta.U Zvezdi isti problemProšle sezone Milivojević se u Crvenoj zvezdi suočavao sa sličnim problemom, budući da su tada Sa Pinto i saradnici ispred njega u timu videli reprezentativca Hondurasa Luisa Garida. - Luka daje sve od sebe na treninzima i na mečevima druge ekipe, ali trener je taj koji odlučuje. Možda su njegova očekivanja drugačija, možda i Luki treba još malo vremena da se privikne na brži belgijski fudbal, ali sigurno je da je reč o veoma pametnom igraču. Izboriće se on za svoje mesto, odlazak nije opcija - rekao je Ranko Stojić, Lukin menadžer.

Ista priča u NemačkojIGNJOVSKI NAPUŠTA VERDERReprezentativac Srbije Aleksandar Ignjovski odigrao je samo jednu utakmicu kao starter kod trenera Verdera Robina Duta. Na još pet mečeva šansu je dobijao s klupe, a u poslednje vreme ponekad završi i na tribinama umesto u protokolu.- To nije tema za mene. Ostajem ovde da bih se izborio za bolji status - rekao je Ignjovski nemačkim medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track