MURINJO U ELEMENTU: Igrače je pred Siti motivisao maser (VIDEO)
Foto: REUTERS

Reakcija

MURINJO U ELEMENTU: Igrače je pred Siti motivisao maser (VIDEO)

Fudbal -
Toliko je urlao na škotskom… Nisam ga ništa razumeo. Ali, igrači su mu aplaudirali, rekao je Portugalac

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je posle pobede nad Mančester sitijem (1:0) u derbiju engleske Premijer lige da pred duel, koji je golom rešio kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović, fudbalerima nije rekao ništa, već je motivacioni govor održao maser.

"Nisam ništa rekao. Naš maser Bili se obratio timu. Ozbiljan sam!", rekao je Murinjo, i potom nastavio svoj šou:

"Šta je rekao? Toliko je urlao na škotskom… Nisam ga ništa razumeo. Ali, igrači su mu aplaudirali. Dakle, bio je to dobar govor", nasmejao je harizmatični Portugalac sve oko sebe.

On je ponovio da sadašnja ekipa Čelsija još raste i uči."Mi smo tim koji evoluira, ali ovakve pobede kao protiv Sitija pomažu ekipi da poraste. Taktički i psihički smo odigrali fantastično. Takođe, ovaj meč je dobar kao priprema za ono što nas čeka u Ligi šampiona. Mi volimo velike utakmice, tada smo ekstra-motivisani. Postoje dva velika “konja”, favorita, u trci za titulu. Tu je i mali "konj" koji mora da pije još mleka i da nauči da skače i koji će sledeće sezone biti glavni kandidat za trofej", slikovito je opisao Murinjo trenutnu situaciju u Premijer ligi.

http://www.youtube.com/watch?v=TH3EFg0N6n4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track