IDE SAM ILI GA TERAJU: Dragan Đurić sutra podnosi ostavku!

Kraj

IDE SAM ILI GA TERAJU: Dragan Đurić sutra podnosi ostavku!

Fudbal -
Gotovo je gotovo: Prvi čovek Partizana saopštiće saradnicima da odlazi iz Humske, a kao razlog će navesti privatne obaveze

Crno-beli od sutra bez predsednika!Predsednik Partizana Dragan Đurić saopštiće sutra svojim najbližim saradnicima da se povlači iz kluba, ali to ne znači da će biti sazvana izborna skupština. Prema saznanjima Kurira, on će na sastanku Sekretarijata kluba obelodaniti svoju odluku da privremeno odlazi kako bi završio privatne obaveze u vezi s Veterinarskim zavodom.- Sutra će najpre biti održan sastanak Sekretarijata kluba, a odmah zatim je planirana i sednica Upravnog odbora. Predsednik Dragan Đurić bi trebalo da saopšti da ide, ali će to pokušati da objasni u uvijenoj formi. To bi otprilike trebalo da izgleda tako kao da on odlazi zbog privatnih obaveza u vezi s krivičnom prijavom zbog Veterinarskog zavoda i da će se vrati čim se to završi - kaže izvor Kurira i dodaje:- Problem je samo u tome što većina članova Upravnog odbora zahteva njegovu ostavku i ukoliko on ne bude želeo to da učini, UO će mu izglasati nepoverenje. To, međutim, ne znači da će biti zakazana izborna skupština, jer nje sigurno neće biti pre maja, odnosno dok se ne završi JSL.

SaradniciRUŽIĆ KAO PODRŠKAAktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić među članovima Upravnog odbora ima sve manju podršku, a jedan od retkih koji je sve vreme uz njega jeste Branko Ružić. Upravo je visoki funkcioner SPS u proteklih nekoliko nedelja bio glavni savetnik prvom čoveku kluba, a na njegov nagovor je ovoliko i odugovlačeno sazivanje sastanka Sekretarijata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track