UBEDLJIVI CRNO-BELI: Partizan pregazio Maribor sa 4:0
Foto: Partizan

Pripremni meč

UBEDLJIVI CRNO-BELI: Partizan pregazio Maribor sa 4:0

Fudbal -
Nikolić je i ovaj meč iskoristio da iskristališe postavu za prolećni deo sezone, a sastav tima koji je počeo meč sa Slovencima sugeriše da su neka imena sigurna kao starteri
1 / 4 Foto: Partizan

BELEK - Fudbaleri Partizana savladali su u pripremnom meču Maribor sa 4:0 (3:0).

Crno-beli su bili daleko bolji rival tokom svih 90 minuta. Nadmoć su krunisali već u uvodnim minutama. Škuletić je jedan upotrebljiv pas Malbašića iskoristio i poslao loptu u mrežu istrčalog golmana Maribora Cotmana.

Do 2:0 Beograđani su stigli u 26. minutu posle autogola Metrelja. Volkov je iz auta ubacio loptu, a Slovenac nespretno glavom reagovao i lobovao svog golmana.

Na 3:0 povisio je Malbašić u 29. minutu. Škuletić se revanširao Malbašiću za asistenciju kod prvog gola, doturio mu je loptu koju je prethodno degažirao golman Lukač, a Malbašić je lobovao golmana Maribora.

Škuletić je drugi pogodak na meču postigao u 74. minutu kada je primio fenomenalan pas od Lazovića, okrenuo se i levom nogom poslao loptu u suprotan ugao.

Nikolić je i ovaj meč iskoristio da iskristališe postavu za prolećni deo sezone, a sastav tima koji je počeo meč sa Slovencima sugeriše da su neka imena sigurna kao starteri.

Zanimljivo je da je sportski direktor Maribora nekadašnja legenda Partizana Zlatko Zahović, koji često svrati na utakmice fudbalera ili košarkaša crno-belih.PARTIZAN - MARIBOR 4:0 (3:0)Sudije: Špilev Denis, Sulimov Aleksej, Minevič Vladimir (svi Rusija)Strelci: Škuletić 6., 74., Mertelj (autogol) 26., Malbašić 29.,PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Pantić, Malbašić, Škuletić i Lazović.Klupa: Živković Živko, Luka, Fofana, Ninković, Marković, Obradović, Živković Andrija, Gulan.Trener: Marko NikolićMaribor: 1 Cotman, 7 Mejač Aleš, 16 Vuklišević Damjan, 44 Arghus, 24 Trajkovski Dejan, 70 Mertelj Aleš, 21 Dervišević Amir, 30 Stojanović Petar, 22 Vršić Dare, 11 Zahović Luka, 9 Tavares Markos.Klupa:12 Pridigar Marko, 26 Rajčević Aleksandar, 8 Mezga Dejan, 20 Cvijanović Goran,14 Mendy Jean – Philippe, 28 Viler Mitja.Trener: Ante Šimundža

74. minut - GOOOL!!! Strelac je Škuletić. Lazović je poslao fenomenalan pas ka Škuletiću, ovaj je primio loptu i levom nogom poslao u suprotan ugao gola Maribora.29. minut - GOOOL!!! Malbašić povećava vođstvo crno-belih. Golman Lukač je degažirao loptu, Škuletić je prihvatio i prebacio do Malbašića u prazan prostor, golman Maribora nije bio dovoljno brz, pa ga je Malbašić lobovao sa oko 25 metara.26. minut - GOOOL!!! Mertelj postiže autogol. Aut je izveo Volkov, nabacio dugačku loptu u šesnaesterac, a Metrelj je prilično nezgodno zahvatio glavom i lobovao svog golmana.6. minut - GOOOL!!! Strelac Škuletić. Odličan početak Partizana. Škuletić je u posle pasa Malbašića bio brži od golmana Maribora Cotmana i matirao ga za rano vođstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track