BRAT ASA LIVERPULA DILUJE KOKAIN: Džerardov rođak među najtraženijim kriminalcima
Foto: Rojter

Problemi kapitena crvenih

BRAT ASA LIVERPULA DILUJE KOKAIN: Džerardov rođak među najtraženijim kriminalcima

Fudbal -
Robert, poznatiji pod nadimcima Skarfejs i Čika Bobi osumnjičen da je u Englesku švercovao beli prah koji je nabavljao u ozloglašenoj holandskoj luci Roterdamu

Robert Džerard, rođak mu igra za nekih devet miliona evra godišnje, ali očigledno da Stiven Džerard nije u baš najboljim odnosima sa čika Robertom, koji je odlučio da kućni budžet popuni na krajnje neprihvatljiv način – uvozom kokaina iz Holandije zbog čega se našao na listi najtraženijih kriminalaca Velike Britanije.

Engleski mediji prenose da je 50-godišnji Robert, poznatiji pod nadimcima Skarfejs i Čika Bobi osumnjičen da je sa izvesnim Majklom Morganom u Englesku švercovao beli prah koji je nabavljao u ozloglašenoj holandskoj luci Roterdamu.

U celom poduhvatu je učestvovalo više ljudi, među kojima je i silovatelj iz Iraka Rezgar Zengana, ali su Čika Bobi i Majkl istaknuti kao organizatori celog posla pa su se našli u probranom društvu najtraženijih.

"Veruje se da se kriju u Holandiji, ali i da su do sada shvatili da ni tamo nisu bezbedni", kaže Henk Kol iz britanske policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track