STOJANOVIĆ ODGOVORIO IGRAČU: Nisam oterao Mihajlovića!
Foto: Dado Đilas

Trener iznenađen optužbama bivšeg igrača Zvezde

STOJANOVIĆ ODGOVORIO IGRAČU: Nisam oterao Mihajlovića!

Fudbal -
Mladi fudbalski stručnjak kaže za Kurir da je momka koji je stasao u Zvezdinoj omladinskoj školi očinski posavetovao da zbog jake konkurencije u napadu ovog proleća ode na pozajmicu

Nisu se sporazumeli.Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović tvrdi da nije sklonio Stefana Mihajlovića iz prvog tima crveno-belih. Mladi fudbalski stručnjak kaže za Kurir da je momka koji je stasao u Zvezdinoj omladinskoj školi očinski posavetovao da zbog jake konkurencije u napadu ovog proleća ode na pozajmicu.- Video sam šta je izjavio Stefan dan ranije u Kuriru! Šta da kažem? Iznenađen sam njegovom reakcijom i stavom. Ne treba tako. Daleko od toga da sam ga sklonio iz Crvene zvezde - u dahu je rekao Slaviša Stojanović, a onda nastavio:- Istina je da sam mu na početku priprema rekao da će imati malu minutažu na proleće. U tim godinama je najbolje da igra, da ima utakmice u nogama. Napravio je pametan potez što je prihvatio da bude u Slobodi do kraja sezone. Neka tamo odigra deset utakmica i biće na dobitku. Bolje to nego da sedi na klupi u Zvezdi, ili na tribinama.

Ljut... Stefan Mihajlović
Ljut... Stefan Mihajlović

Slaviša Stojanović (45) iznenađen je konstatacijom Stefana Mihajlovića (19), koji ga je proglasio najvećim krivcem za odlazak iz Crvene zvezde. Mladi igrač kaže da je Zvezdino dete koje je u klubu 14 godina.- Posle završetka jesenjeg dela sezone pričalo se da će Abiola Dauda i Filip Kasalica napustiti klub. Kad je rešeno da ostanu, konkurencija u napadu postala je paklena. Tu su još Dragan Mrđa, Đorđe Rakić i Ifeani Onjilo. Nema istine u tome da sam Stefana Mihajlovića namerno sklonio i da mu zbog toga nisam dao šansu tokom priprema. Jednostavno, spremao sam ekipu koja može da nam donese titulu - istakao je Stojanović.

Nije bilo svađeŽELIM MU GOLOVE U UŽICUKao pedagog i trener, Slaviša Stojanović kaže da Stefanu Mihajloviću neće uzeti za zlo njegove izjave ukoliko na leto budu nastavili saradnju u Crvenoj zvezdi.- O tome šta je pričao možemo kasnije... Neka potvrdi kvalitet u Užicu. Želim mu da igra i daje golove, da se dokaže tako, a ne po izjavama u novinama. Između nas nije bilo svađe, samo razmimoilaženja u mišljenju - jasan je Stojanović.

Lažna dojavaONJILO NEĆE U RUMUNIJURumunski mediji juče su pisali da Zvezdin napadač Ifeani Onjilo dolazi u Univerzitateu iz Krajove za 780.000 evra i da će igrati u drugoj ligi. Ipak, shodno pravilima UEFA, nemoguće je da Nigerijac u toku jedne sezone promeni tri kluba, jer je već igrao za Javor i Crvenu zvezdu.- Onjilo je odradio trening! Niko iz uprave, a ni on lično nije mi rekao da se razmišlja o njegovom transferu. Stvarno ne znam o čemu se radi - kazao je Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track