PRITISLA MUKA: Nema mira za Zvezdu
Foto: Saša Pavlić

Problemi na Marakani, sportski i finansijski

PRITISLA MUKA: Nema mira za Zvezdu

Fudbal -
Crvena zvezda se suočila s novim problemom, pošto je Rad odlučio da pokrene postupak pred Arbitražnom komisijom FSS jer traži da im se isplati novac od obeštećenja za prelazak Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića

Oni čekaju, drugi traže pare.Utakmica protiv Javora na Marakani od 18 časova u subotu veoma je važna za Crvenu zvezdu. Tri boda su imperativ, a trener crveno-belih Slaviša Stojanović neće moći da računa na dvojicu standardnih igrača - povređenog Miloša Ninkovića i kažnjenog Nikolu Mijailovića. Njih bi trebalo da zamene Darko Lazović i Ljubo Nenadić.Crvena zvezda se suočila s novim problemom, pošto je Rad odlučio da pokrene postupak pred Arbitražnom komisijom FSS jer traži da im se isplati novac od obeštećenja za prelazak Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića, kao i deo procenta od transfera Milivojevića u Anderleht. Pored Rada, crveno-bele je tužila i Sloboda iz Užica, koja potražuje procente od prodaje Nikole Maksimovića u Torino.S druge strane, Crvena zvezda očekuje 100.000 evra od transfera Nemanje Matića iz Benfike u Čelsi, te da FIFA reši sporove u vezi s Filipom Jankovićem i Srđanom Mijailovićem, pa bi na račun kluba leglo oko 700.000 evra.(A. R.)

OdlazakJOVANOVIĆ NA KARABURMIOFK Beograd je od juče jači za Branka Jovanovića, koji je prošao omladinski staž na Marakani. Mladi štoper letos je bio na pripremama Crvene zvezde u Sloveniji, ali od tada nije uspeo da se izbori za status, a prednost u odnosu na njega dobio je snažniji i talentovaniji Darko Lazić. Bivši kapiten Crvene zvezde u svim reprezentativnim selekcijama odigrao je više od 50 utakmica i postigao tri gola, igra na poziciji štopera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track