Najnovije vesti

POZIV DRULOVIĆA: Nemanja Gudelj odabrao Srbiju, debituje protiv Irske
Foto: Dado Đilas

Novi orao

POZIV DRULOVIĆA: Nemanja Gudelj odabrao Srbiju, debituje protiv Irske

Fudbal
Na njegovu adresu nedavno je stigao poziv selektora Safeta Sušića da zaigra za Bosnu i Hercegovinu, ali je sin nekadašnjeg proslavljenog fudbalera Leotara i Partizana Nebojše Gudelja ipak ostao dosledan odluci da će prihvatiti poziv Srbije

ALKMAR - Fudbaler holandskog AZ Alkmara Nemanja Gudelj (22) debitovaće u nacionalnoj selekciji Srbije na prijateljskom meču protiv Irske 5. marta u Dablinu!

Za Gudelja je vladalo veliko interesovanje u minulom periodu. S obzirom da je dugo u Holandiji, postojala je mogućnost da dobije poziv tamošnje seniorske reprezentacije. Prethodno su se Holanđani raspitivali da li ima pravo da nastupa za njihovu mladu selekciju.

Na njegovu adresu nedavno je stigao poziv selektora Safeta Sušića da zaigra za Bosnu i Hercegovinu, ali je sin nekadašnjeg proslavljenog fudbalera Leotara i Partizana Nebojše Gudelja ipak ostao dosledan odluci da će prihvatiti poziv Srbije. Privremeni selektor Srbije Ljubinko Drulović, za razliku od bivšeg Siniše Mihajlovića, poslao mu je poziv, pa ćemo Gudelja gledati u Dablinu.

Nemanja Gudelj je rođen 1991. godine u Beogradu. Svojevremeno je upisao 15 nastupa za U21 tim Srbije. Od 2009. do 2013. je bio član NAK Brede, a od prošle godine pokriva sredinu terena AZ Alkmara za koji je na 19 mečeva postigao tri pogotka.

http://www.youtube.com/watch?v=-8zpuwsxxFs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...