MOJES ISKREN: Najgora utakmica Junajteda u Evropi

Reakcija

MOJES ISKREN: Najgora utakmica Junajteda u Evropi

Fudbal -
Nisam očekivao ovako loš meč i preuzimam odgovornost za ovakvo izdanje, morali smo da igramo mnogo bolje, rekao je trener engleskog tima

Trener Mančester junajteda Dejvid Mojes istakao je nakon poraza u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Olimpijakosa 2:0 da je to ubedljivo najlošija utakmica "đavola" u Evropi ove sezone.

"Utakmica u Pireju je bila najgora u Evropi za Junajted ove sezone, nismo zaslužili ni remi... Ništa nismo zaslužili. Iskreno, iznenađen sam. Nisam očekivao ovako loš meč i preuzimam odgovornost za ovakvo izdanje, morali smo da igramo mnogo bolje", rekao je Mojes.

On je rekao da je jedina dobra stvar u dvoboju to što postoji revanš utakmica koja se igra na Old Trafordu.

"Ušli smo u okršaj sa namerom da dobro odigramo, ali nismo ništa pokazali. Jedina dobra stvar nakon ovoga jeste što postoji druga utakmica. Uradićemo sve što je potrebno da sustignemo prednost od dva gola. Igrači su tužni, jer znaju da su loše odigrali", zaključio je Mojes. Vezni fudbaler Mančester junajteda Majkl Kerik izjavio je da "đavoli" još uvek imaju šanse da prođu u narednu rundu takmičenja ako odigraju dobro u revanšu na Old Trafordu.

"Ovo je zaista veliko razočaranje za nas, ali imamo osećaj da će se sve popraviti i da imamo velike šanse za prolaz dobrom igrom na Old Trafordu. Izgubili smo utakmicu, a došli smo sa namerom da pobedimo. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali je protivnik uspeo da se progura kroz naše redove. U drugom delu igre smo igrali loše i moramo da snosimo posledice", rekao je Kerik.Strelac drugog gola u pobedi Olimpijakosa nad Mančester junajtedom Džoel Kembel naveo je da je tim iz Pireja uradio sve kako bi pobedio.

"Uradili smo sve što je trebalo da pobedimo Junajted. Napadali smo dobro i organizovano i bili smo čvrsti u defanzivi. Dali smo sve od sebe i dobili ono što smo zaslužili", rekao je Kembel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track