ZVEZDA DOBILA DORĆOL: Savićević pogodio sa penala

Prijateljske utakmice

ZVEZDA DOBILA DORĆOL: Savićević pogodio sa penala

Fudbal -
Najstrožu kaznu iznudio Luka Milunović u 39. minutu

Golom Vukana Savićevića iz jedanaesterca u 39. minutu fudbaleri Crvene zvezde savladali su u 39. minutu prijateljskog susreta tim Dorćola. Prekršaj za jastrožu kazni iznudio je Luka Milunović. Trener Zvezde Slaviša Stojanović probao Arauha na desnom beku u prvom poluvremenu. Mladi Vukašin Jovanović odigrao na mestu štopera. On je klinac koji je pre samo nekoliko dana potpisao profesionalni ugovor sa klubom.

Onjilo je igrao iako se pričalo da će otići u norveški Lilestrem. Kako trenutno stvari stoje, on ostaje u Zvezdi.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović posle meča je rekao:

"Važno je da su igrali oni koji su imali manju minutažu. Video sam mlađe koji su nedavno potpisali profesionalne ugovore. Nedostajali su Jović i Grujić koji su sa reprezentacijom. Arauho bi mogao da bude rešenje za desnog beka. Mladi Jovanović odigrao je na mestu štopera relativno dobro", rekao je Stojanović.

Utakmicu je gledao predsednik Dragan Džajić, kao i brojni menadžeri.

Zvezda - Dorćol 1:0 (1:0)Stadion Dorćola. Gledalaca: 200. Sterlac: Savićević iz jedanaesterca u 39. minutu.

Crvena zvezda: Rajković - Arauho, Cilinšek, Jovanović (Cvetković od 79), Nenadić - Kovačević, Savićević, Milunović - Onjilo (Zerađanin od 70), Kasalica (Maričić od 67), Rakić (Živković od 76).Dorćol: Kerić - Đolović, Šušnjar, Stojanac, Biorac - Novović, Filipović, Trajković, Radosavljević - Nikolić, Cvetanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track