PRAVO PREČE KUPOVINE: Čelsi kaparisao Lazara Markovića

pao dogovor

PRAVO PREČE KUPOVINE: Čelsi kaparisao Lazara Markovića

Fudbal -
Engleski mediji objavili su da je Čelsi, zbog dobrih odnosa sa Benfikom, obezbedio pol poziciju kada je reč o transferu 20-godišnjeg srpskog fudbalera

LONDON – Fudbalski klub Čelsi osigurao je sebi pravo preče kupovine srpskog reprezentativca Lazara Markovića iz Benfike. Engleski mediji objavili su da je Čelsi, zbog dobrih odnosa sa Benfikom, obezbedio "pol poziciju" kada je reč o transferu 20-godišnjeg srpskog fudbalera. "Plavci" su tako stekli veliku prednost u odnosu na konkurentske klubove, pre svega u odnosu na Liverpul, koji je takođe pokazao veliko interesovanje za Markovića. Talentovani srpski fudbaler ima u ugovoru klauzulu po kojoj može da napusti Benfiku za sumu od 33 miliona funti, ali Čelsi navodno može da ga dovede na "Stamford Bridž" za 20 miliona manje.Lazar Marković je jedan od najtalentivanijih napadača u Evropi, a nedavno je proglašen i za najkorisnijeg fudbalera u portugalskom prvenstvu.

S obzirom na poteze koje popularni "Markec" pruža u poslednje vreme, Čelsi neće pogrešiti ukoliko poveća srpsku koloniju koju trenutno čine Branislav Ivanović i Nemanja Matić.

http://www.youtube.com/watch?v=EXcJAaHykYs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track