DROGBA PRETI ČELSIJU: Žao mi je, ali razbiću vas
Foto: Reuters

Vraća se na Stamford bridž

DROGBA PRETI ČELSIJU: Žao mi je, ali razbiću vas

Fudbal -
Liga šampiona: Igrač Galatasaraja učiniće sve da večeras (20.45) u revanš meču osmine finala eliminiše klub u kom je dugo igrao

Emotivni razbijač!Bivši golgeter Čelsija Didje Drogba pokušaće večeras (20.45) da zagorča život svom omiljenom klubu, ali i treneru Žozeu Murinju, i odvede Galatasaraj u četvrtfinale Lige šampiona! Šampion Turske stiže na Stamford bridž posle 1:1 u prvom meču u Istanbulu, a Drogba je svestan da će biti dočekan ovacijama na stadionu na kojem je proveo najlepše trenutke u karijeri, ali ga to neće sprečiti da proba da napuni mrežu Čelsija.Fantastičan prosekReprezentativac Obale Slonovače proveo je osam godina u klubu iz Londona i na 341 meču postigao 157 pogodaka. On je s plavcima osvojio 12 trofeja, među kojima i pehar prvaka Evrope, zasad jedini u istoriji Čelsija. Zbog svojih partija u klubu sa Stamford bridža Drogba je i dalje veliki ljubimac i heroj navijača, ali će večeras morati da im zarije nož u srce.- U Čelsiju sam doživeo najlepše trenutke u životu i igrao sam s najboljim igračima na svetu. Povratak na Stamford bridž će biti izuzetno emotivan momenat za mene i verujem da će mi navijači prirediti topao doček. Priznajem da mi neće biti lako i da sam pomalo zbunjen, ali čim meč počne, potisnuću sve emocije. Nažalost, moraću navijačima plavaca, kao i svom najdražem treneru, zbog kog bih otišao na kraj sveta, da zagorčam život. Takav je fudbal... Ipak, uzdržaću se od proslave ako postignem gol - rekao je Drogba i dodao:Veruje u čudo- Naravno da verujem u prolaz Galatasaraja. Ako psihički izdržimo pritisak Čelsija, ubeđen sam da ćemo proći među osam najboljih ekipa Evrope.

Murinjo zabrinutNAPADAČI SU MI U KRIZI!Posle poraza od Aston Vile i veoma slabog učinka napadača u poslednje vreme, menadžer Čelsija Žoze Murinjo ne krije da je zabrinut za ishod revanš meča osmine finala Lige šampiona.- Zabrinut sam, ali mislim da je to normalno. Doživeli smo poraz od Aston Vile samo tri dana pred duel s Galatasarajem, a napadači nisu preterano efikasni u poslednje vreme. Ipak, mislim da će sve to doći na svoje - rekao je Portugalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track