SVI GOLOVI NA JEDNOM MESTU: Pogledajte Mesijev 371 pogodak za Barselonu

Majstorije Argentinca

SVI GOLOVI NA JEDNOM MESTU: Pogledajte Mesijev 371 pogodak za Barselonu

Fudbal -
Argentinac Lionel Mesi pre par dana postao je najbolji strelac u istoriji Barselone sa 371. pogotkom,pogledajte sve njegove golove

BARSELONA - Argentinac Lionel Mesi pre par dana postao je najbolji strelac u istoriji fudbalskog kluba Barselona.Mesi je u pobedi Barselone nad Osasunom (7:0) oborio rekord Paulina Alkantare, pošto je novim het-trikom stigao do rekordnog 371. pogotka.Argentinac je tako prestigao Filipinca Paulinja Alkantaru, koji je od rekord od 1927. godine bio rekorder sa 369 golova.

Mesi je sa Barselonom osvojio sve, a za rekord su mu bile potrebne 452 utakmice. On bi ove sezone mogao da postane i najbolji strelac u istoriji Lige šampiona. Naime, četvrostruki uzastopni osvajač Zlatne lopte do sada je postigao 67 golova u tom elitnom takmičenju, samo četiri manje od rekordera Raula. Mesi ima impresivnu statistiku. On je u nedelju upisao 21. het-trik u karijeri, a na četiri utakmice postigao je po četiri gola, dok je na jednom meču bio petostruki strelac.Prva zvezda Barselone, posle meča sa Osasunom, izjavila je da do kraja karijere želi da brani boje tog kluba.Istovremeno, na internetu se pojavila kompilacija svih njegovih golova u dresu Barse.

http://www.youtube.com/watch?v=RtC9HSglT3c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track