PAPRENO: Ulaznice za duel Real - Barselona koštaju 900 evra na crno
Foto: Printskrin

Lude cene

PAPRENO: Ulaznice za duel Real - Barselona koštaju 900 evra na crno

Fudbal -
Očekuje se da na dan utakmice cene dostignu i čitavih 1.500 evra, što je nezabeleženo do sada, ali s obzirom da će s jedne strane gledati Ronalda i Bejla, s druge Mesija i Nejmara, nema sumnje da će se tapkaroši obogatiti

MADRID - Groznica El Klasika.

Real Madrid će u nedelju od 21 sat ugostiti Barselonu u novom El Klasiku, u kome bi pobedom širom otvorio vrata titule. Stadion "Santjago Bernabeu" sa kapacitetom 83.000 sedišta je pretesan za sve zainteresovane, a koliko je jagma za ulaznicama najbolje govori podatak da se na crno cene kreću čak i do 900 evra.

Očekuje se da na dan utakmice cene dostignu i čitavih 1.500 evra, što je nezabeleženo do sada, ali s obzirom da će s jedne strane gledati Ronalda i Bejla, s druge Mesija i Nejmara, nema sumnje da će se tapkaroši obogatiti.

S obzirom da je veći deo kapaciteta stadiona Reala rasprodat navijačima koji imaju godišnje ulaznice, u slobodnu prodaju za ovaj meč pušteno je 18.000 karata.

Barselona je na "Santjago Bernabeuu" u Primeri poslednji put slavila 10. decembra 2011. godine, kada je bilo 3:1.

http://www.youtube.com/watch?v=aP5Yu3BHEZ8

U prvom delu sezone Barselona je slavila sa 2:1 na Nou Kampu.Golove za katalonski klub postigli su Nejmar u 19. i Aleksis Sančez u 79. minutu. Jedini strelac za Real bio je Hese Rodrigez u 90. minutu.

Real posle 28 kola Primere vodi sa 70 bodova, četiri više od Barselone i pobedom bi gotovo definitivno izbacio iz trke za titulu svog najvećeg rivala. Jedinu opasnost četi Karla Anćelotija predstavljao bi Atletiko iz Madrida, koji je trenutno drugi sa 67 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track