Trajković mi je vikao: Ti si pi..a ciganska!
Foto: Saša Pavlić

Žestok okršaj dvojice fudbalera na utakmici u Humskoj

Trajković mi je vikao: Ti si pi..a ciganska!

Fudbal -
Fudbaler užičke Slobode Stefan Mihajlović kaže da je imao verbalni sukob sa odbrambenim igračem Partizana

Manje prostakluka, više fudbala.Prštalo je na sve strane u duelu Partizana i Slobode (1:0), a koliko je žestoko bilo na terenu pokazuje duel Branislava Trajkovića i Stefana Mihajlovića. Štoper crno-belih pokušao je da isprovocira centarfora Užičana, inače člana Crvene zvezde, ali mu mladi napadač ipak nije ostao dužan.- Sve je počelo posle jednog duela, kad smo se zakačili rame o rame. Napao me je i počeo da viče: „Pi.ko ciganska“ i ostale gluposti. Nije me vređao na ličnom planu, već samo zato što sam zvezdaš. Očigledno je osetio potrebu da se dokazuje preko mene, ali je izabrao pogrešnu osobu. U Zvezdu ne dam niko da mi dira. Uzvratio sam mu istom merom i rekao da ćemo sve raspraviti na poluvremenu - rekao je za Kurir Stefan Mihajlović (19) i dodao:- Popričali smo u pauzi. Rekao sam mu da tako ne može da se ponaša. Samo je on od svih igrača Partizana svoj naboj bazirao na prostakluku. Shvatio je da je pogrešio, pa mi se izvinio. Rekao mi je da ga je ponela atmosfera, pa je tako odreagovao. Meč smo završili korektno. Branislav Trajković (24) potvrđuje da je između njega i Stefana Mihajlovića bilo teških reči.- Ma, sve je to normalno, nije bilo ništa strašno. Sve u žaru borbe. Bilo je psovanja, ali sve u granicama normale. Proradio mi je adrenalin, ipak je on igrač Crvene zvezde. Uzvratio mi je, nije ni on mene štedeo. Posle smo se ispričali u poluvremenu, pružili ruku jedan drugome. Ponavljam, nije to bilo ništa neobično, ili nešto što se ne radi na utakmicama - objasnio je za Kurir Trajković.

Posle teških reči palo pomirenje...Branislav Trajković i Stefan Mihajlović
Posle teških reči palo pomirenje...Branislav Trajković i Stefan Mihajlović

Podrška sa MarakaneDŽAJA ZVAO PRED UTAKMICUStefan Mihajlović otkriva da su ga pred utakmicu s Partizanom nazvali predsednik Dragan Džajić i nekoliko fudbalera Crvene zvezde.- Pružili su mi podršku svi iz Crvene zvezde. Posebno mi znači što me je zvao Dragan Džajić, time je dokazao da klub brine o svojim igračima na pozajmici. Nadam se da ću na leto potpisati novi ugovor sa Crvenom zvezdom i konačno dobiti šansu na Marakani. Krivo mi je zbog Slobode i Zvezde što nismo uzeli bod protiv Partizana. Dobro smo se borili, ali su crno-beli su bili bolji - iskren je Mihajlović.

Kartoni su problemTRAJKOVIĆ: IMA ZAMENA ZA MENEOdbrambeni fudbaler crno-belih Branislav Trajković zbog četiri žuta kartona neće biti u sastavu Partizana narednog vikenda, kad crno-beli gostuju OFK Beogradu na Karaburmi.- Neće biti problema. Uopšte ne brinem za našu zadnju liniju. Partizan je najveći klub na ovim prostorima, može on i bez Trajkovića. Tu su Stanković, Ostojić, Obradović... Očekujem još jednu našu dobru igru i sigurne bodove na Karaburmi. Pobedićemo OFK Beograd, ne treba sumnjati u nas - poručio je Trajković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track