SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan oštećen, Zvezdi poklonjen penal
Foto: Saša Pavlić

Arbitri padaju na večitima

SUDIJSKA KOMISIJA: Partizan oštećen, Zvezdi poklonjen penal

Fudbal -
Dejan Dimitrijević je dobio lošu ocenu i odlazi na "hlađenje" zbog lošeg suđenja na štetu Partizana i nedosuđenog penala nad Petrom Škuletićem

BEOGRAD - Komisija za analizu suđenja kojom predsedava Zdravko Jokić suspendovala je glavne arbitre mečeva Partizan - Sloboda i Crvena zvezda - Radnički 1923 Dejana Dimitrijevića i Miodraga Gogića zbog pogrešnih odluka.

Dejan Dimitrijević je dobio lošu ocenu i odlazi na "hlađenje" zbog lošeg suđenja na štetu Partizana i nedosuđenog penala nad Petrom Škuletićem.

Pauza čeka i Miodraga Gogića, glavnog sudiju utakmice Crvena zvezda - Radnički 1923. On je dosudio nepostojeći penal za Crvenu zvezdu i zbog toga će odmarati narednih nekoliko kola.

http://www.youtube.com/watch?v=I45P5YU-juI

"Ostali smo dužni odluke sa meča Crvena zvezda - Radnički 1923, jer smo tražili dopunski snimak spornog momenta, odnosno dosuđenog penala za Crvenu zvezdu. Na kraju smo prihvatili ocenu super posmatrača sa te utakmice, naravno i neke već odgledane snimke, da je sudija napravio grešku kada je dosudio taj kazneni udarac", rekao je Zdravko Jokić.

Predsednik Komisije je prokomentarisao i slučaj "Dimitrijević".

http://www.youtube.com/watch?v=t41LDd1T2xk

"Na osnovu ocene super posmatrača, ali i odgledanog snimka, glavni arbitar Dimitrijević i prvi dodatni Paunović, napravili su propust prilikom procene starta nad napadačem Partizana Škuletićem. Prekršaj je postojao, a arbitar je propustio priliku da svira kazneni udarac. Dimitrijevića čeka pauza, a na istom meču grešio je i drugi pomoćni sudija Mrkić, imao je pogrešne procene ofsajda", dodao je Zdravko Jokić.

(Kurir sport / Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track