LUKAČ: Znao sam da će zvezdaši gađati moje povređeno rame
Foto: Printskrin

Reakcija

LUKAČ: Znao sam da će zvezdaši gađati moje povređeno rame

Fudbal -
Pre meča sam razgovarao sa Radišom Ilićem šta da radim ako bude penala, i dogovorili smo se da se bacim na desnu stranu, rekao je golman Partizana

Heroj pobede Partizana nad Crvenom zvezdom 2:1 u 146. večitom derbiju, golman Milan Lukač, rekao je posle meča da je pre derbija razgovarao sa trenerom Radišom Ilićem, da se ako bude penala baca u desnu stranu.

"Intuitivno sam se bacio i drugi put u desnu stranu. Pre meča sam razgovarao sa Radišom Ilićem šta da radim ako bude penala, i dogovorili smo se da se bacim na desnu stranu. Pretpostavio sam da će Zvezda tu da gađa, s obzirom da je moje desno rame bilo povređeno", rekao je Lukač.Strelac pobedonosnog gola za Partizan, Nemanja Kojić istakao je da remi na derbiju nije bio opcija i da su aktuelni šampioni morali da pobede kako bi ostali u trci za titulu "Značajna pobeda, remi nas nije ostavljao u trci za titulu i morali smo da pobedimo. Čuo sam se sa Zekom Jojićem, koji mi je rekao “Ajde nemojte da čekate 90 minut za pobedu”. Ali morali smo da čekamo ipak do 90 minuta", rekao je Kojić.Miroslav Vuličević je ocenio da je pobeda vredna, ali da nije ništa u rukama Partizana.

"Zasluženo smo pobedili, ali ništa i dalje nije u našim rukama. Ali, kad smo mogli mi da kiksnemo, zašto i Zvezda ne bi mogla da izgubi četiri boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track