ALBERT NAĐ: Bilo je smešno dok su me pretresali!
Foto: Dado Đilas

Rigorozno - Policija pre derbija sve proveravala

ALBERT NAĐ: Bilo je smešno dok su me pretresali!

Fudbal -
Neobično Sportski direktor Partizana kaže da mu je bilo neobično što su pripadnici MUP kod njega tražili pirotehnička sredstva

Neuobičajene mere!

Uoči početka 146. „večitog derbija“ policija je zbog informacija da će uneti pirotehniku na stadion pretresla sve prvotimce i funkcionere Partizana, što predstavlja svojevrsni presedan. Međutim, sportski direktor crno-belih Albert Nađ kaže kako nema prava da se ljuti zbog toga, jer odluka policije mora da se poštuje.- Krenuo sam da uđem, a pripadnici policije su mi rekli da imaju naređenje da pretresu svakog ko ulazi na službeni ulaz. Bilo mi je malo čudno, pomalo i smešno, ali ljudi su samo radili svoj posao i nisam imao razloga da se ljutim. Naravno, nisu ništa pronašli - kaže Nađ.Predstavnici Crvene zvezde su imali pritužbe na odluke arbitra Milorada Mažića, ali sportski direktor Partizana ne želi da se bavi tim pitanjem, bez obzira na to što se stiče utisak da je Vrbašanin propustio da dosudi i penal za domaćina.- Suđenje neću da komentarišem, do kraja prvenstva sigurno, a možda ni tada. S druge strane, ako se neko drugi žali na sudijske odluke, onda verovatno ima razlog za to - kaže Nađ i dodaje:

- Tvrdim da Partizan ima najkvalitetniji tim u zemlji, što smo potvrdili u subotu. Čestitao bih igračima na svemu što su proživeli, pokazali su psihičku stabilnost jer su izdržali sav pritisak koji je bio na njima uoči derbija.

Prštalo na terenu... Detalj s derbija
Prštalo na terenu... Detalj s derbija

Svečana ložaĐURIĆ: NIJE BILO POTREBE ZA TIMPredsednik Partizana Dragan Đurić kaže da njega nisu pretresali, ističe da je intervencija bila bespotrebna.- Mene nisu pretresali, a uveren sam da nije bilo nikakve potrebe za tom merom, jer igrači Partizana nikad ne bi uneli pirotehniku. Ipak, poštujemo odluke i nemamo problema s tim. Meni je drago što smo i u sportskom smislu pokazali kvalitet i nadam se da ćemo do kraja uspeti da odbranimo titulu - kaže Đurić.

http://www.youtube.com/watch?v=cTGXI5xZdho

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track