MANĆINI OPLAKUJE BOŠKOVA: Vujke se sada smeje sa neba
Foto: AP

Italijan nije zaboravio mentora

MANĆINI OPLAKUJE BOŠKOVA: Vujke se sada smeje sa neba

Fudbal -
Boškov je u nedelju preminuo u 83. godini života. Boškov i Manćini su sarađivali u Sampdoriji kada je Srbin trenirao klub iz Đenove

RIM - Trener Galatasaraja Italijan Roberto Manćini izjavio je da je zahvaljujući srpskom treneru Vujadinu Boškovu imao divnu mladost.Boškov je u nedelju preminuo u 83. godini života. Boškov i Manćini su sarađivali u Sampdoriji kada je Srbin trenirao klub iz Đenove."Tada smo igrali fudbal bez briga, bili smo slobodni. Vujadin nas je podsećao da smo ništa bez timskog rada. Zahvaljujući njemu sam imao divnu mladost. Dobro ga poznajem, a verujem da se sada smeje sa neba", rekao je Manćini.

Od Boškova su se oprostili Siniša Mihajlović i Frančesko Toti. Popularni "Vujke" biće sahranjen u utorak, 29. aprila, u njegovom rodnom selu Begeču, kod Novog Sada.Revanš utakmice polufinala fudbalske Lige šampiona Bajern Minhen - Real i Čelsi - Atletiko Madrid počeće minutom ćutanja u znak sećanja na preminule trenere Vujadina Boškova i Tita Vilanovu. Igrači sve četiri ekipe tokom utakmice nosiće crni flor oko ruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track