MANEKENKA U KOPAČKAMA: Kada ona sudi i ofsajd nije bauk
Foto: Fejsbuk

Samba

MANEKENKA U KOPAČKAMA: Kada ona sudi i ofsajd nije bauk

Fudbal -
Seksepilna plavokosa Fernanda Kolombo Ulijana nova zvezda brazilskog fudbala
1 / 2 Foto: Fejsbuk

Ona diže zastavicu.

Seksepilna Fernanda Kolombo Ulijana trenutno je najatraktivniji fudbalski sudija u svetu. Ova plavokosa devojka bila je linijski arbitar na meču brazilskog Kupa između Sao Paula i CRB (3:0). Prsata Fernanda odradila je posao bez greške, a svaki njen pokret mamio je uzdahe muškog dela publike.

Fernandu Kolombo Ulijanu (23) novinari zovu novom muzom brazilskog fudbala. S ponosom ističu njenu pojavu i seksepil, ali i fudbalsko znanje.

- Moj san je da sudim veliki derbi u prvenstvu Brazila, na prepunom stadionu. Nikada nisam želela da se posvetim manekenskoj karijeri, jer je suđenje moj izbor. Publika mi svojim dobacivanjem malo smeta, ali to ne umanjuje moj učinak. Poneki vic sa tribina zna da me nasmeje, ali uglavnom ne obraćam pa`nju - rekla je lepa Fernanda.

Brazilka otkriva da je za njen posao najvažnija fizička sprema. Njena glavna ambicija u narednom periodu je da postane sudija sa FIFA licencom.

- Dobra fizička kondicija je od fundamentalnog značaja da dobro radite posao fudbalskog sudije. Zato tri dana u nedelji provodim na trkačkoj stazi, dok ostalim danima plivam i radim u teretani - istakla je Fernanda.

Mediji u Brazilu spekulišu da bi Fernanda Kolombo Ulijana mogla dobro da unovči svoju popularnost, ukoliko kao i fudbalerka Ana Paula Oliveira pristane da se fotografiše za Plejboj.

Ima dečka

Najlepši su Ronaldo i Bekam

Fernanda Kolombo Ulijana otkrila je da je zaljubljena i koja su joj dva fudbalera najlepša.- Imam dečka i on nije ljubomoran na mene. Bruno nije fudbaler, već ragbista. Što se tiče lepih fudbalera, mogu reći da su moj izbor Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam - kazala je Brazilka.

Saznajte više od lepoj Fernandi

1. Slučajno je postala fudbalski sudija. Otišla je na kurs 2010. godine iz znatiželje i tako je sve počelo.2. Slobodno vreme provodi sa dečkom i ljubimcem, čupavim kučencetom Vilijanom Bonerom.3. Do sada je odsudila preko 150 utakmica u svim brazilskim ligama.4. Ona jeste veoma lepa, ali nije za sudiju. Pravi suviše grešaka, rekao je trener ekipe CRB Maurisi Ramaljo.5. Završila je fakultet za fizičku kulturu, jer je to bio jedan od preduslova da radi kao fudbalski sudija.6. Pored portugalskog odlično govori španski jezik, a želi da usavrši i svoj engleski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track