Dragan Džajić: Nervira me što neki već slave!
Foto: Saša Pavlić

Predsednik Zvezde fokusiran

Dragan Džajić: Nervira me što neki već slave!

Fudbal -
Licemeri plasiraju priče o novom sportskom direktoru i pojačanjima, a mene interesuje jedino utakmica sa OFK Beogradom

Sutra svi na stadion.- Kao predsednik kluba interesuje me jedino titula i pobeda nad OFK Beogradom, priče o imenovanju sportskog direktora, dolasku nekih fudbalera na Marakanu i slično smatram bočnim udarima na klub kako bismo ostali bez trofeja koji toliko želimo - rekao je za Kurir Dragan Džajić.Bolji smo od OFKPrvi čovek crveno-belih poslednjih nedelja provodi svako prepodne s fudbalerima i stručnim štabom, trudi se da zaštiti ekipu od „pouzdanih informacija sa strane“ kako bi crveno-beli posle sedam godina osvojili toliko željenu titulu.- Ne volim radovanje unapred! Bolji smo i kvalitetniji od OFK Beograda, ali mi ne prija priča da smo ih već pobedili, jer nismo. Ništa nije gotovo! Sve ovo što pričam zna trener Stojanović i fudbaleri - poziva na oprez Džajić i dodaje:

Nema opuštanja... Dragan Džajić
Nema opuštanja... Dragan Džajić

- Ko će u VIP ložu od naših bivših igrača, ko će predati pehar, ko će biti sportski direktor ili koje će pojačanje doći stvari su koje me uopšte ne zanimaju. To su periferne priče kojima nas naši neprijatelji opuštaju. Učiniću sve da to ne prođe. Mnogi bi se radovali kad ne bismo bili prvi. Plašim se licemera. Moj zadatak je da Zvezdin brod uvučem u mirnu luku.Javnost intrigira funkcija sportskog direktora, na kojoj neki vide Vladimira Matijaševića iz Napretka, a prvo pojačanje trebalo bi da bude Stefan Babović, dete Partizana, koji igra za Voždovac.Dosta negativnosti- Nijedan zvezdaš ne sme da podlegne tim napisima. Sa mnom nema razgovora o tome, jer ćemo o pojačanjima i sportskom direktoru pričati tek kad osvojimo titulu. Bavim se samo OFK Beogradom. Ne dam da mi tim pričama olabave ekipu. Dve utakmice su ostale do kraja prvenstva, a meni sad neki ljudi dovode direktora i pojačanje. Čekaj malo!!! Dosta mi je negativnosti! Crvena zvezda kao klub i njeni fudbaleri zaslužili su više poštovanja - poručio je Džajić.

MobilizacijaOFK KAO REALUtakmica sa OFK Beogradom od neprocenjive je važnosti za predsednika Crvene zvezde.- Spremam se za utakmicu sa OFK Beogradom kao da mi dolazi Real iz Madrida. Toliko sam ozbiljan. Neću da vidim scenario iz Španije od prošlog vikenda.

VerniDELIJE ŽIVE ZA KLUBDragan Džajić kaže da bi bilo lepo da sutra na Marakanu dođe 50.000 ljudi. - Naši navijači su zaslužili da se raduju. Čekaju titulu sedam godina. Sve ovo vreme bili su verni. I njih upozoravam da ne podlegnu pritisku da je sve gotovo. Kad budemo i matematički prvi, neka izaberu način kako će i gde da se raduju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track