TERZIĆ PONUDIO KURIRU: Daću vam 5.000 evra ako opet pogodite tiket!
Foto: Zorana Jevtić

Predsednik Zajednice superligaša izaziva

TERZIĆ PONUDIO KURIRU: Daću vam 5.000 evra ako opet pogodite tiket!

Fudbal -
On je ponovio da liga nije nameštena i pozvao nas da ponovo prognoziramo ishode mečeva

Rukavica u lice!Predsednik Zajednice klubova Superlige Zvezdan Terzić izašao je s ponudom pred sportsku redakciju Kurira - nudi nagradu od 5.000 evra ako u sledećem, 29. kolu JSL pogodimo rezultate bilo kojih pet utakmica. Izazov se odnosi i na kolegu iz uprave užičke Slobode Dragana Subotića.- Subotić tvrdi da je znao unapred 90 odsto rezultata, a ja mu poručujem - ne moraš toliko, dovoljno je da, kao Kurir, pogodiš pet mečeva. Od mene i vi dobijate nagradu 5.000 evra ako budete uspešni. Ajde, očekujem ponovo vaš tiket, baš da vas vidim - kaže Terzić.Imali ste srećePrvi čovek OFK Beograda smatra da je prolaz Kurirovog tiketa, na kojem smo pogodili pet mečeva prošlog kola, slučajnost.- Ubeđen sam da ste imali sreće jer vam se poklopilo pet relativno lakih utakmica za prognoziranje. Šta je bilo problem pogoditi? Pobeda Jagodine može da čudi samo one koji nikad nisu igrali fudbal. Novosađani, opijeni uspehom posle osvojenog Kupa, igraju protiv tima koji se bori za izlazak u Evropu.Stalno iste pričeTerzića je posebno zabolelo to što je među pogođenim ishodima bila i pobeda njegovog kluba nad Napretkom.- Smučilo mi se pojavljivanje u medijima tim povodom. Od poslednjih šest utakmica pet smo pobedili, od toga tri protiv rivala za opstanak. Pričalo se da će nas pustiti Vojvodina, pisalo se o tome da je utakmica skinuta s kladionice, i šta se dogodilo - izgubili smo sa 2:0 - podseća Terzić i navodi još nekoliko primera:- Pre toga bila je na tapetu naša utakmica na Karaburmi s Novim Pazarom. Opet su išle laži da će nam uzvratiti uslugu jer smo prošle godine odigrali pošteno sa BSK i zadržali ih u ligi. Poraženi smo sa 1:0, ponovo su ćutali svi ti dobro obavešteni izvori. Kad se piše o nameštenim rezultatima, kao ilustracija se koriste slike igrača OFK Beograda. To mi je postalo odvratno - zaključio je Terzić.

Došlo sve u glavuOFK Beograd - Napredak 2:1 (1:0)Sloboda P. - C. zvezda 0:2 (0:2)Vojvodina - Jagodina 0:1 (0:0)Partizan - Voždovac 5:0 (2:0)Radnički Niš - Spartak 2:1 (2:0)

Najava FSSNEK TOLE ISTRAŽUJEŠta mislite o istrazi utakmica Superlige koju najavljuje Karadžić?- Neću to da komentarišem. Mislim da je bolje da od predsednika FSS zatražite odgovor na to pitanje. Zajednica je na sednici rekla šta je imala i to je napisano u saopštenju. Većina od 14 klubova je imala isto mišljenje, dva kluba se nisu složila. Nemam više šta da dodam - zaključio je Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track