ZVEZDAŠI ZA OBNOVU KUĆA: Milijaš i Ninković podržali akciju Kurira
Foto: Dado Djilas

Fudbaleri pomažu ugroženima

ZVEZDAŠI ZA OBNOVU KUĆA: Milijaš i Ninković podržali akciju Kurira

Fudbal -
Fudbaleri i rukovodstvo Crvene zvezde priključili se humanitarnoj akciji „Poruka kuću gradi - pošalji SMS na 1003“

Ljudi velikog srca.Fudbalski klub Crvena zvezda priključio se humanitarnoj akciji Kurira „Poruka kuću gradi - pošalji SMS na 1003“. Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš i najpopularniji fudbaler kluba s Marakane Miloš Ninković ubeđeni su da će srpski narod uspeti da sakupi dovoljno novca, obnovi zemlju i izgradi nove domove za ugrožene od poplava.Humani NinkovićMiloš Ninković, poznat po humanitarnom radu pošto je zimus dao 80.000 evra za lečenje dvogodišnje Une Savić, pozdravio je akciju Kurira.- Sad je vreme da se solidarišemo i pomognemo koliko možemo. Znao sam da će Nole, Deki i ostali sportisti pomoći. To je za mene normalno. Prijatno me je iznenadilo što su navijači Crvene zvezde i Partizana udruženim snagama pravili nasipe i spasavali zemlju. To je za mene najpozitivniji utisak ovih dana i najlepši pokazatelj da je srpska sloga ipak moguća - rekao je Miloš Ninković.Skromni MilijašKapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš takođe je nebrojano puta bio human. Kao i Miloš Ninković, o tome ne želi da govori niti da se eksponira u javnosti.- Fudbal i sport u globalu su u drugom planu s obzirom na sve što se desilo u Srbiji. Ne znam da li su ikad kod nas zabeležene ovakve poplave. Nadam se da će se sve to što pre završiti i verujem da će se gradovi i kuće obnoviti. Drago mi je što se Srbija konačno ujedinila. Da se niko ne sklanja, da svi gledaju da pomognu - poručio je Milijaš.

Zvezdaši na nasipuI MALO ZNAČI MNOGOFudbaleri Crvene zvezde juče su odradili trening, a Nenad Milijaš otkriva koliko je igračima značilo što su ličnim primerom pomogli u gradnji nasipa na Savi.- Mnogo mi je značilo što smo i mi dali mali doprinos odbrani Beograda. Ne volim kad se priča o tome, jer je to bila naša dužnost i obaveza. Neka uradi svako koliko može, jer i to malo mnogo znači. Tako će pomoći Srbiji i tim nesrećnim ljudima, koje je snašla velika muka - tvrdi Milijaš.

Miloš NinkovićNASTAVAK SUPERLIGE SULUDA IDEJAMiloš Ninković kaže da mu je veoma teško da se koncentriše na nastavak Superlige.- Fudbal... Kome je do toga? Koliko je već prošlo dana od početka katastrofe? Od tada uopšte ne pričam o fudbalu. Za mene je prvenstvo završeno! Ne znam na šta će sve to ličiti i kad se liga nastavi. Da se ja pitam, prvenstvo ne bih nastavljao. Bilo bi bolje da je liga prekinuta - smatra Ninković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track