KARADŽIĆ: Zvezda je zasluženo prvak, neka u Partizanu ne tuguju

Poruka predsednika

KARADŽIĆ: Zvezda je zasluženo prvak, neka u Partizanu ne tuguju

Fudbal -
Čuo sam da je proslava organizovana na najvišem nivou. Želim Zvezdi sve najbolje, čestitam im na tituli, rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama, gde naš nacionalni tim treba da odigra prijateljske utakmice sa Jamajkom i Panamom.

Prvi čovek FSS se između ostalog osvrnuo na titulu koju je u Superligi osvojila Crvena zvezda, kao i pitanje selektora.

Za početak Karadžić je crveno-belima čestitao titulu osvojenu u pretposlednjem kolu.

- Imam sve informacije, potredsednik Zvezde bio je u Lisabonu. Čuo sam da je proslava organizovana na najvišem nivou. Želim Zvezdi sve najbolje, čestitam im na tituli. Rukovodstvu Partizana, igračima i stručnom štabu poručujem da ne tuguju. Moraju da nastave da rade. Zvezda je zasluženo osvojila titulu i sa time svi treba da se pomire - kazao je Karadžić, a zatim prokomentarisao status vršioca dužnosti Ljubinka Drulovića, kao i spekulacije o dolasku Dragana Stojkovića na mesto selektora.

- Nikakvih razgovora u Lisabonu sa Draganom Stojkovićem nije bilo. Već smo rekli da sadašnji stručni štab (sa v.d. selektora Ljubinkom Drulovićem) ima naše puno poverenje. U ovom trenutku ne razmišljamo o drugom selektoru. Dogovoreno je da se pitanje selektora sa dnevnog reda skine polovinom juna. Nadam se da će tako i biti. Vidim da sve ide kako treba, ali pošto sve zavisi od rezultata videćemo šta će naši momci pokazati u prijateljskim utakmicama. Imamo pozitivno mišljenje o Stojkoviću, Siniši Mihajloviću... Ali te kombinacije su nerealne.

http://www.youtube.com/watch?v=-zEKaW-o1s0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track