LJUPKO PETROVIĆ POSLE PSOVKE: Omaklo se, znao sam da Zvezda prima gol!
Foto: Kurir Štampano

Trener objašnjava kako je opsovao na tv

LJUPKO PETROVIĆ POSLE PSOVKE: Omaklo se, znao sam da Zvezda prima gol!

Fudbal -
Kad sam video da je psovka otišla u prenos, trebalo je da nastavim i kažem: „Majku mu j...m, Čavrić je odličan fudbaler“

Bilo je i većih ispada...- Nije mi na pamet palo da nekog uvredim, psovka mi je izletela kada sam predosetio šta će se desiti jer je lopta došla u posed sjajnog mladog igrača Aleksandra Čavrića - kaže za Kurir Ljupko Petrović o svom komentatorskom pehu na TV Prva prilikom prenosa utakmice Crvena zvezda - OFK Beograd (4:2).Slučaj „majku mu j...“ dogodio se pri rezultatu 0:0, kada se brznogi napadač „romantičara“ spustio ka golu Crvene zvezde.- Odmah mi je bilo jasno šta će se dogoditi, iako mi se psovka omakla dok je Čavrić bio 30-40 metara daleko od gola. Nije mi bila namera da ga uvredim. Kada sam video da su moji reči otišle u prenos, trebalo je samo da nastavim ono što stvarno mislim „majku mu j... odličan je fudbaler“, a ja sam zaćutao svestan svog lapsusa. I bez toga mislim da je većina shvatila moju glupost na pravi način - rekao je Petrović.

Psovka umesto komplimenta... Aleksandar Čavrić
Psovka umesto komplimenta... Aleksandar Čavrić

Željan poslaČEKAM KLUBIskusni trener još želi da radi, ne bi još da napravi bilans uspešne karijere.- Radio bih još, ne mogu da sedim bez ekipe i terena kad se već osećam dobro. U obzir dolazi samo neki inostrani klub, ali danas nije lako pronaći pravu sredinu jer toliko toga se ponudi i pukne pre nego što počnu da se vode pregovori - kaže Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track