NEVEROVATAN SLED DOGAĐAJA: Ovako Engleska može do titule svetskog prvaka!

Hoće li se istorija ponoviti u 2014. godini

NEVEROVATAN SLED DOGAĐAJA: Ovako Engleska može do titule svetskog prvaka!

Fudbal -
Pre tačno 48 godina Austrija pobedila na Evrosongu, Atletiko uzeo titulu u Španiji, Real u Evropi, a „Gordi Albion“ osvojio Mundijal

Neverovatno!Austrijanac Tom Nojvirt, poznatiji pod umetničkim imenom Končita Vurst, trijumfom na ovogodišnjoj Evroviziji pokrenuo je neverovatan sled događaja, koji bi trebalo da bude zaokružen trijumfom nacionalnog tima Engleske na Svetskom prvenstvu u Brazilu!Fali PartizanAustrija je poslednji put slavila na Evrosongu 1966. Iste godine Atletiko je postao prvak Španije, a gradski rival Real prvak Evrope. Samo mesec dana nakon finala na Hejselu u kojem je „kraljevski klub“ savladao našeg predstavnika Partizan, Engleska je na Vembliju pobedila Nemačku u završnom meču Mundijala.Takav scenario bio je pre 48 godina, ali posle 11. maja, kad je bradata Končita donela pobedu Austriji, počele su da se sklapaju kockice. Prvo je Atletiko postao šampion Španije, a onda je Serhio Ramos golom u poslednjoj sekundi obezbedio produžetke, kasnije i trijumf Realu u finalu Lige šampiona. Englezi nisu favoriteTako su se ponovila čak tri od četiri velika događaja iz 1966. godine, pa nije nemoguće da se niz nastavi u Brazilu. Istini za volju, Englezi stižu u Južnu Ameriku s prosečnom selekcijom i ne važe za favorite, ali isti status imale su „jorgandžije“ u Primeri kao i Real u Ligi šampiona.

Tri lava... Naučićemo tekst austrijske pesme s Evrovizije
Tri lava... Naučićemo tekst austrijske pesme s Evrovizije

Čuveni stiven Hoking pomaže IZRAČUNAO ENGLEZIMA PUT DO SVETSKOG TRONASlavni teoretski fizičar Stiven Hoking izračunao je šta je sve potrebno da se reprezentacija Engleske vrati iz Brazila s pobedničkim peharom. Hoking je, analizirajući Mundijal iz 1966. godine, uzeo u obzir brojne ključne faktore i varijable koje dele pobednike od gubitnika. Slavni naučnik napravio je formulu po kojoj „Gordi Albion“ ubuduće neće promašivati jedanaesterce, ali i ustanovio da Engleska ima 20 procenata veće šanse za trijumf ako igra u crvenim dresovima. Šanse za pobedu rastu i ukoliko izabranici Roja Hodžsona budu igrali u 15 časova po lokalnom vremenu, kao i ako igraju u gradovima ispod 500 metara nadmorske visine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track