DEJAN ANĐUS ZA KURIR (FOTO): Zahvaljujem se Vučiću što brine o meni
Foto: Dragan Kadić

Ekskluzivno

DEJAN ANĐUS ZA KURIR (FOTO): Zahvaljujem se Vučiću što brine o meni

Fudbal -
Rano jutros zvao me je Aleksandar Vučić iz Beča, gde se trenutno nalazi u poseti. Bio sam u tom trenutku u Urgentnom centru. Pitao me je da li sam dobro. Nismo dugo pričali. Zahvalan sam mu za to što brine o meni, rekao je poznati novinar

Sportski novinar Dejan Anđus, koga je posle sinoćne emisije na TV Kopernikus napao Nebojša Čović, izjavio je za Kurir sport da ga je rano jutros iz Austrije nazvao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. Anđusa je, kako je rekao, zvao i Andrej Vučić kako bi se izvinio ispred Crvene zvezde.

"Rano jutros zvao me je Aleksandar Vučić iz Beča, gde se trenutno nalazi u poseti. Bio sam u tom trenutku u Urgentnom centru. Pitao me je da li sam dobro. Nismo dugo pričali. Zahvalan sam mu za to što brine o meni", rekao je Anđus koji na licu ima vidljive tragove sukoba.

Poznati novinar je potom prepričao i razgovor sa Andrejem Vučićem, potpredsednikom KK Crvena zvezda.

"Jutros me je pozvao i Andrej Vučić i rekao da se izvinjava ispred Crvene zvezde. Rekao sam mu da nema potrebe da se on izvinjava, jer ovo nema veze sa Crvenom Zvezdom. Ovo ima veze samo sa jednim pojedincem i jednim divljakom".

Anđus je ponovio da ga je Čović udario nekoliko puta i potom predložio:

"Udario me je nekoliko puta u glavu i u noge me je šutirao. Sreća što on nema jake udarce. Da je jači mogao je da me ubije jer sam ja rešio da ne uzvraćam. Samo sam mu govorio da pravi veliku grešku. Kada mi je uputio najjači udarac, prošlo mi je kroz glavu da ću da ga odrobijam. U tom trenutku sam rekao mom kolegi Jovanoviću da zove policiju. Čović je na to otrčao do džipa i nestao brzinom svetlosti. Nema problema, ako hoće da se bijemo organizovaćemo ring u Areni pred 20.000 ljudi i neka sav novac ide u humanitarne svrhe. Ne tražim da se iko od političara meša u ovo, samo želim da pravni organi rade svoj posao. Ako je Čović noćas spavao kod kuće, mene interesuje zašto nije priveden", rekao je na kraju za Kurir sport Dejan Anđus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track