VELIKI PRITISAK: Dragan Džajić odlazi zbog šuraka?
Foto: Saša Pavlić

Stigli teški dani za šampiona

VELIKI PRITISAK: Dragan Džajić odlazi zbog šuraka?

Fudbal -
Nakon teških optužbi igrača na račun generalnog sekretara Zvezde Miodraga Zečevića, predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić sve bliži odluci da napusti funkciju

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić sve je bliži napuštanju funkcije, nezvanično saznaje Kurir!Razlog su pre svega napad prvotimaca na njegovog šuraka i generalnog sekretara kluba Miodraga Zečevića i skoro bezizlazna finansijska situacija u kojoj se nalaze crveno-beli. Kap prelila čašuFudbalerima Zvezde, kojima klub duguje veći deo zarade, prekipelo je u sredu, kad su poslali pismo javnosti, u kojem su žestoko optužili Zečevića za bahat i rasipnički odnos prema novcu, ali i svakodnevno opijanje o trošku šampiona Srbije.Veliki skandali svakodnevno potresaju naš najtrofejniji klub, a igrači više ne žele da ćute, već su počeli da iznose prljav veš u javnost. Dekintiranim fudbalerima na tapetu se našao šurak predsednika Dragana Džajića, koji, prema njihovim rečima, uredno prima platu od 190.000 dinara, obmanjuje i laže javnost, ispija litre viskija na račun kluba, ali i pripisuje sebi zasluge za preživljanje Zvezde. Ovakav stav igrača bio je kap koja je prelila čašu i kod Dragana Džajića, koji će zbog ovog saopštenja najverovatnije napustiti klub.Mračne prognoze- Nakon teških optužbi na račun Miodraga Zečevića, Džajić je rešen da napusti mesto predsednika Zvezde. Pod velikim je pritiskom, a situacija je svakim danom sve gora. Pored mračnih prognoza u vezi s nastupom u Evropi, saopštenje igrača još više je pogoršalo stanje i pokazalo da klub ne može da kontroliše situaciju - saznaje Kurir iz izvora bliskim Zvezdi.

Napadnut... Miodrag Zečević
Napadnut... Miodrag Zečević

Dan DDANAS ODLUKA UEFAPredugo se već spekuliše da li će Zvezda dobiti dozvolu da naredne sezone nastupa u Evropi, a prema istim tim tvrdnjama, nikad precizno i jasno potvrđenim, danas je dan kad će odluka biti ozvaničena. I iz FSS i s Marakane prethodnih dana dolazile su najave da će UEFA odluku saopštiti od 3. do 6. juna, a kako to nije učinjeno ranije, trebalo bi večeras.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track