LUDILO U ZVEZDI: Umesto da nađu pare, traže krivca za kaznu!
Foto: Fonet Nenad Đorđević

Na Marakani i dalje vlada potpuni haos

LUDILO U ZVEZDI: Umesto da nađu pare, traže krivca za kaznu!

Fudbal -
Nakon izbacivanja iz Evrope niko od čelnika Zvezde nije se obratio javnosti, sve se odlaže za sutrašnju sednicu UO

Kud plovi ovaj brod...

Jedina nepobitna činjenica u ovom trenutku jeste ta da Crvena zvezda ima zabranu učešća u evropskim takmičenjima naredne sezone i da ovako rasparčano i nejedinstveno rukovodstvo kluba želi da se distancira od te kazne!Neizvesna žalbaZasad se ne zna definitivno da li će srpski šampion uložiti žalbu na ovu odluku UEFA, na šta ima zakonsko pravo, ne zna se ni ko je glavni krivac za novu poražavajuću stranicu u istoriji crveno-belih niti to na koji način klub misli da se izvuče iz ambisa u kom se nalazi.Odluku o eventualnoj žalbi klub iz Ljutice Bogdana doneće na sastanku Upravnog odbora koji će biti održan u ponedeljak, a počela su licitiranja o tome ko je glavni krivac. Aktuelno rukovodstvo upire prstom u svoje prethodnike, kao da zanemaruje činjenicu da su prilikom dolaska na Marakanu tvrdili da će te probleme rešiti, a u tome evidentno nisu uspeli.Uz to, predsednik Dragan Džajić je čak uspeo da izgovori kako deo krivice ide i na račun medija, ali nije se usudio da sebi i drugima pojasni kako su to novinari nagovarali čelnike UEFA da kazne Crvenu zvezdu.Podele u upravi Takođe, više nije tajna da u redovima rukovodstva crveno-belih vlada veliki animozitet između nekoliko struja, a veoma je izvestan i odlazak potpredsednika Nebojše Čovića.

Kako je Kurir već pisao, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog narušavanja ugleda kluba nakon fizičkog obračuna s novinarom Dejanom Anđusom, a on ni juče nije odgovarao na naše pozive.(S. R.)

Tole optimistaKARADŽIĆ: POSTOJE MALE ŠANSEPredsednik FSS Tomislav Karadžić razgovarao je u Brazilu s predsednikom UEFA Mišelom Platinijem.- Postoje male šanse za preokret, ali su one uglavnom u domenu teorije. Dobio sam uverenja da je Zvezda spremna da plati svoja dugovanja, i to sam predočio sagovornicima, a Infantini mi je rekao: „Dajte mi malo vremena da vidim da li postoje ikakve šanse“ - kaže Tole.

Savetuje crveno-beleMARAVIĆ: NEMOJTE SE ŽALITIBivši fudbaler Zvezde i dugogodišnji funkcioner UEFA pokušava da odgovori čelnike crveno-belih od žalbe.- Na Marakani su prevršili svaku meru, pa UEFA smatra da će im narednih godinu dana služiti da se konsoliduju. Činjenica je da komisije UEFA nikad ne potiru odluke jedna drugoj, a klub neka analizira situaciju sa FSS i donese odluku da li da se žale - kaže Maravić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track