LAMPARD MOLI ZA OPROST: Njujorčani, izvinite za vređanje 11. septembra

Pokajnik

LAMPARD MOLI ZA OPROST: Njujorčani, izvinite za vređanje 11. septembra

Fudbal -
On je dodao da će uskoro posetiti memorijalni centar na Menhetnu, kako bi odao počast žrtvama

Novi fudbaler Njujorka Frank Lampard uputio je izvinjenje stanovnicima tog grada zbog svog ponašanja na dan velike nesreće pre 13 godina.

Tadašnji član Čelsija je u pripitom stanju sa još tri saigrača napadao i vređao američke turiste, nekoliko sati posle terorističkog napada 11. septembra.

“Apsolutno nisam imao nameru da uvredim bilo koga i da dođem u sukob sa Amerikancima... Veoma sam osetiljiv po tom pitanju, kajem se, bio sam naivan mlad momak u to vreme“, rekao je Lampard.

On je dodao da će uskoro posetiti Memorijalni centar na Menhetnu, kako bi odao počast žrtvama.

Prethodnih dana mediji u Njujorku su u sklopu najave njegovog dolaska u MLS ligu uredno podsetili na to da je Lampard na dan “velike tragedije psovao, skidao se i povraćao ispred zapanjene grupe američkih turista u Londonu“.

Inače, sportski direktor Njujorka Klaudio Rejna rekao je da će Frenk Lampard verovatno otići na pozajmicu u njihov partnerski klub Melburn, kako bi održavao formu do početka nove sezone u MLS ligi. On je najavio da će engleski internacionalac za sedam dana doći u Ameriku, a da će onda zajedno sa njim dogovoriti šta i kako dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track