LUDOGOREC POBEDIO: Bugari trojkom najavili revanš sa Partizanom
Foto: Ludogorec

Pažnja, pažnja

LUDOGOREC POBEDIO: Bugari trojkom najavili revanš sa Partizanom

Fudbal -
Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona pobedio je na svom terenu Marek Dupnicu sa 3:0 u trećem kolu prvenstva Bugarske

Protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Ludogorec pobedio je na svom terenu Marek Dupnicu sa 3:0 u trećem kolu prvenstva Bugarske.

Ludogorecu je to prvi trijumf u šampionatu, posle poraza i remija u uvodna dva kola.Pogotke za tim iz Razgrada su postigli Milan Lahčev u 13. minutu (autogol), Virdžil Misiđan u 51. i Žuninjo u 85. minutu.

U odnosu na prvi meč sa crno-belima, u sastavu Bugara bilo je čak sedam izmena, među kojima i ona na golu, umesto Vladislava Stojanva šansu je dobio srpski čuvar mreže Ivan Čvorović. Osim toga, u sastavu nije bilo najboljih igrača Marselinja, Đakova, Bezjaka, Mocija, Espinje i Mihaila Aleksandrova.

Ludogorec je prošle srede kod kuće remizirao bez golova protiv Partizana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LŠ, nakon čega je trener Stojčo Stoev dobio otkaz. Na njegovo mesto došao je doskorašnji trener mladog tima Ludogoreca, Georgi Dermendžijev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track